קטע נוסף

פרוגרסיבי למהדרין!!!

כרגיל, פיתוח יפה של המוטיב, בטכניקות מעניינות. חלק מן המעברים והסאונדים הזכירו לי את 'אבק'. יש דגש נרחב על וריאציות, אבל הייתי משלב כמה מעברים הרמוניים יותר דרמטיים, כי הקטע קצת נותר באותה הטוניקה כמעט לאורך כל הדרך, ואין קונפליקט בין אקורדים מנוגדים. עדיין קטע מוצלח, ששוב ממחיש שיש דבר כזה שנקרא רוק מתקדם - הקטע הזה משלב עם רוק עם פיתוחים וטכניקות מעולם הקלאסיקה - עם קומץ אילתורים שמזכירים קצת ג'אז.

אני משמח אותי :)

וזה גורם לי להמשיך לרצות לעבוד על עוד קטעים. תודה לך. דבר אחד, אין בקטע שום אילתור, הכל מתוכנן וידוע מראש...

yaronbarb

New member
עזוב אותך "מישקלים" וזיוני שכל....

אחלה קטע! אומנם חסר לי קצת דיסטורשן אבל יכול להיות שזה בגלל הכיווץ בבמה חדשה. ישר כח!

RamiSun

New member
קטע נהדר,

איפה בוטניק ואיפה אבק, אבק הם נסורת ליד הקטע הזה. כל הכבוד. ואורי צודק פרוג למהדרין, בוטניק = פריפ הישראלי?

בשיא הכנות:

א. זה היה נחמד, למרות ששמעתי ממך כבר יותר טובים. ב. נורא התעצבנתי לגלות שאתה בקושי בן 16. (לא שמתי לב אף פעם...) קח את זה בתור מחמאה.

:)

אני אכן לוקח את זה בתור מחמאה, ואני מקווה שלא תתעצבני לגלות שאפילו בן 16 אני עוד לא.

ברימון?!

קודם כל, את מגיעה לרימון? מגניב! שנית כל, ברימון רוב החבר'ה הם בגילאי ה20+...

אני אנסה לפחות...

השנה או שנה הבאה... אני אקפוץ ביום הפתוח כשיהיה אחד... אתה יודע מתי יש מבחני כניסה?

למעלה