קטע משונה קצת...

קטע משונה קצת...

האם מותר לחוג לשנות אחד מהקורסים שלו לחלוטין באמצע השנה, אחרי שהרישום כבר נעשה? הסיפור הוא כזה: נרשמתי בתחילת השנה לסמינר בחוג שלי. רשימת הסמינרים היתה מאוד מצומצמת וזה בעצם היחידי שגם עניין אותי וגם התאים לי מבחינת שעות. הסמינר מתקיים בסמסטר ב' ואני חייבת להודות שדי ציפיתי לו. עכשיו, אתמול נכנסתי לאתר ברשת שמראה את מערכת השעות שלך ופתאום צץ לי איזה קורס לא מוכר - בדקתי, ומדובר בספוט של הסמינר. חשבתי שאולי ישנה טעות - נכנסתי לידיעון ואכן, הסמינר שהיה שם הוחלף באחר. אותה שעה, אותו יום - אבל מרצה אחר ונושא אחר. אני יודעת שהשינוי הזה בן פחות מחודש כי בדקתי משהו אחר לפני כחודש והכל היה בסדר. למזלי, אני חייבת להודות שגם הנושא החדש נשמע לי מעניין ואפילו מתקשר לחוג השני שלי. אבל מעניין אותי לדעת האם חוג בכלל יכול לעשות דבר כזה בלי לפחות ליידע תלמידים? ואם הנושא החדש לא היה נראה לי, האם היו נותנים לי להחליף בהתחשב בעובדה שעכשיו המערכת שלי כבר די סגורה ושרוב הקורסים כבר מלאים ממילא? סתם, מעניין אותי לשמוע מה דעתכם ואני אם היחידה שמצאה את זה תמוה משהו.

RichardSmith

New member
אצלנו מודיעים...

גם על החלפת שעות וגם על מיקום. בהחלט גם על הנושא... לפי דעתי אפשר כרגע לשנות קורסים של סמסטר ב'. אצלנו לפחות התוכנה לשינוי עובדת כרגע. (עד שלושה שבועות מתחילת הסמסטר) תפני למזכירות.

RichardSmith

New member
ודרך אגב.

שאלות כאלו לפורום סטודנטים.

ChilD SouL

New member
רוצה לשמוע קטע משונה באמת../images/Emo35.gif

.במקרה הוצאתי תדפיס של מערכת שעות וראיתי שחסרות לי פתאום נקודות והמון שעות, כמעט וקיבלתי התקף לב - חצי מהקורסים שלי שבחרתי השנה התבטלו וחלקם אפילו לא קיימים
זאת למרות שהם רשומים במערכת ואפשר להרשם אליהם. את לא יודעת איזו מלחמה הייתה לי עם המזכירות של הקורס ועם הדיקאנט [כשהוא לצידי חלק מהזמן] בקשר לעניין הזה. [כמובן שעכשיו זה "הסתדר" ונאלצתי לבחור קורסים אחרים, חלקם קצת פחות מעניינים, אבל היי... לפחות החזרתי אותי ל45 נק']

למעלה