קטע מצחיק

קטע מצחיק

הארוס של אלניס הוא בחור שפעם מזמן שיחק באיזו סדרה קנדית...ונראה לי שמי שמעל גיל 25 זוכר אותו... המצחיק הוא שציפיתי מאלניס למצוא לעצמה איזה רוקיסט כבד או מישהו מפוצץ סטייל, אבל כנראה שלא...nice בכל מקרה, אפשר להבין מה הולך פה, מי מנהל את הפורום, מה ממוצע הגילאים, מי זו רוית, כי בכל זאת, אני ותיקהבאהבתי לאלניס מזה 10 שנים אבל לא במופרעות אינפנטילית כמו שחלקנו יודעים להעריץ... ושאלה אחרונה ממש לסיום - משהו יודע אם אלניס מופיעה בלונדון בסוכות? תודה ושנה טובה.

BaBa LiVe

New member
אלאניס לא מופיעה בלונדון. אף פעם!

היא הופיעה באירופה כבר (10 הופעות בערך) בסוכות היא תהיה ביפאן ואינדונזיה!

BaBa LiVe

New member
אני אסביר...

אלאניס בשלב כרגע בחיים שהיא לא אוהבת את מה שהיא עושה (לשיר), תסכימו איתי? אז, היא הופיעה בלונדון עוד לפני שהדיסק יצא, ואח"כ חזרה ללונדון לאיזה אירוע של הנסיך צ'רלס, ושרה שלושה שירים.... והמילה אף פעם, כוונתה לעתיד...בנתיים אין לאלאניס תכניות לחזור לאירופה (לפחות אין לה תכניות שאנחנו יודעים עליהן) יש לה עוד חמש הופעות במסגרת הסו קולד סו קולד קאוס טור שלה! 4 ביפאן, ואחת באינדונזיה! ולכן, לא ידוע מתי היא תשוב לאירופה! אלא אם כן היא מתכוונת להתפיע! אני מקווה שזה יהיה לפניי נובמבר! ואז ניסע לראות אותה שרה 10 שירים ב70 יורו! המשך שבוע טוב!

וואוו רגע...

הלו, מה הולך פה? להסביר בבקשה. אני אוהבת את אלניס, אבל שוב, לא הערצה מטורפת שמחפשת כל פיסת אינפורמציה עליה... מה לא אוהבת לשיר? אלו לא חייה? לא חיי?

j u n k

New member
../images/Emo80.gif

לסדרה קוראים "two guys ,a girl and a pizza place" והיא שודרה לפני 4 שנים בערוץ 2, וגם בסטאר וורלד היו לה רגעי שיא. אלאניס מופיעה הרבה בלונדון,היא מאוד אוהבת להופיע שם, אבל בסיבוב הנוכחי לפי מה שידוע לי אין לה שם הופעה.

ערן1987

New member
הארוס שלה הולך להיות מכור מאוד

הוא משתתף בסרט "בלייד 3" שאמור להיות להיט גדול,אבל הוא יותר מוכר מ"יחצ'ן המסיבות"

gggrrr

New member
רן די עם המרמור

בוא ניתן לבחורה הפסקה של כמה שנים שתלך תחשוב קצת על דברים תלמד איזה קבלה או על מוחמד או משהו ותחזור עם sfij2 אני בעד!

BaBa LiVe

New member
אני ממורמר מהפורום!

מאלאניס אני מאוכזב, ואם אני ממורמר, כי אני מאוד אוהב את אלאניס, וכואב לי שהיא כ"כ מזלזלת בי ובכם! אם קשה לה, שתצא עם הודעה מסודרת ואני אבין אותה! בכל מקרה, אני מצטער שאני ממורמר, אני אפסיק להביע את דעתי! בכל מקרה, אני אלך לי במשלוחה! אני מאמין שנתראה בשמחות!! שיהיה לכם גמר חתימה טובה! וכל זה וגם צום קל וסוכות שמח! ובעזרת השם יהיה לי גיוס קל! ביי

Rוית

New member
וואלקם..!

מסכימה איתך, זה באמת, בהתחלה, היה צפוי ממנה שהיא תסיים את דרכה עם איזה רוקיסט מזדקן שמנסה לשמור על נעוריו ועושה זאת באמצעות אלאניס (מישהו אמר צביקה פיק?
). אבל מצד שני, אם חושבים על זה, נראה הגיוני שהיא תתישב עם בחור שקט וטוב שכזה כי עכשיו גם היא בחורה טובה ושקטה שכזו.. מה גם שהוא נראה בחור טוב שאוהב אותה והיא אותו אז מה רע? שיהיה במזל אני אומרת:) הזכרת את הלך רוח הפורום (ואותי
) בהודעה, לא יודעת אם זה טוב או לא אבל מקווה שתשארי ותהני

אוף

כולם פה ממש קטנים. כשאני ראיתי את הקליפ הראשון של אלניס אי שם בתחילת שנות ה- 90, אתם עדיין לא אכלתם במבה בעגלה. אוף.

gggrrr

New member
בת כמה את?

על סמך מה את אומרת שכולם קטנים? ודרך אגב מעולם לא אכלתי במבה

Alisan

New member
לקשישה שלום

לא נאה לך פה לך/י תפתח/י פורום אלאניס לזקנים. מבטיחים לבקר עוד הרבה שנים. נ.ב. גם אני ראיתי תקליף הראשון ואכלתי במבה.

j u n k

New member
../images/Emo6.gif פחחחח ../images/Emo45.gif

מה כל כך מתסכל אותך? שאנשים מדור שונה מקשיבים למוזיקה הזאת?

gggrrr

New member
אני גאה להיות בן 19

עור מתוח כושר נפלא שמחת חיים ותסביכים של קשישה בת 60+

AlanisJunkie

New member
היי מתוקה. ברוכה הבאה...:)

ורק שתדעי, ההפרש ביננו הוא חצי עשור...:)

Rוית

New member
שפיטה זריזה ולקויה של הפורום

אם את שואלת אותי, אבל טוב, איך שתרצי לחשוב... אה ודר"א פרפר שולט

לא זריזה ולא שפיטה...

לא שפטתי, סה"כ חשבתי שיהיה נחמד לפגוש כאן אנשים בני גילי שכשהם היו בתיכון הם נפגשו באלניס, אי שם בתחילת שנות ה- 90... ואם יש - אשמח לדעת.

I Was Hoping

New member
הממממ גיל 16 זה טוב לך?

הייתי בת 16 כשהיכרתי אותה, היום אני כמעט 9 שנים אחרי. ולגבי הפורום, זה הפורום הראשון שלי בתפוז, ולמדתי ממנו המון. אני מאמינה שאם תחליטי להישאר, תגלי כאן אנשים מקסימים ותוכלי להינות פה מאוד. למוזיקה אין גיל, ומעולם לא היה.

למעלה