קטע מצחיק...

Holy Man

New member
קטע מצחיק...

יש מישהו משוטי הנבוא שיר בשיתוף עם קאשי... בכל מקרה אני נוסע היום ברכב שלי והקריינית ברדיו ( גלגלץ ) אומרת שזה שיר חדש של קאשי... אני מקשיב קצת ופתאום אני קולט קול מוכר ברקע... והייתי בטוח שזה מישהו מהשוטים... חזרתי הבית נכנסתי לפורום השני של השוטים וקראתי שם שבאמת אברהם הקליט עם קאשי את השיר הזה לשיר קוראים לך על זה... אני מפתח יכולות זיהיו שוטי הנבואה סחתיין עלי :)

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחח יא עילג.

אני יודעת את זה כבר ממזמן. זה שיר כל כך יפההההה =) חח.. אברהם וקאשי מושלמים.. אז ביחד?! כאילו מה הם רוצים, להרוג אותי?

Holy Man

New member
...

זה מתחיל לעצבן אותי כל הקללות וה"ירידות" האלו אחד על השני כאן ובמיוחד על כל הודעה שאני רןשם מישהו עונה לי עילג טיפש דפוק וכו'... אולי תפסיקו עם זה?? זה לא כיף לקרוא ככה

Holy Man

New member
לא קשור...

לא משנה מי זה ואני יודע שהכול זה ברוח טובה... אבל זאת לא דרך לדבר ולהביע את עצמך - לפעמים זה יכול להיות פוגע ולא במקום, גם עם זאת לא הייתה הכוונה מלכתכילה...

Holy Man

New member
אין על מה...

אין על מה לבקש סליחה - לא נפגעתי מכלום שנאמר עלי או אלי... אבל דעתי האישית, הפורום והאוירה בו תיהיה יותר נחמדה וטובה כאשר לא יהיו ירידות על האחרים ותיהיה אחווה בין כולם... בכל מקרה תבלו ותעשו חיים אגב מישהו יודע מה יהיה מחיר המופע של השוטים בבארי? ב30/9 ?

אתה יודע מה?

אתה צודק! אנחנו באמת אנשים מגעילים, זיפט. פויה! אנחנו נעשה כמיטב יכולתנו להשתפר =] מממ... ההופעה?.. לא אין לי מושג! אבל רצוי מאוד שהיא תעלה מינימום 95!!! =) חחחח...
יומטוב מותק!!!

Holy Man

New member
....

( זאת גם דרך להתיק אנשים) חח סתם בכל מקרה אני רק רוצה שיהיה לנו כאן יותר נחמד 95 מינימום? למה? אני מקווה שיהיה מקסימום 95 - לא יותר מזה בכל מקרה להופעה הזאת אני הולך כמעט בטוח - הופעה ראשונה שלי - אני מתרגש סתם

למעלה