קטע מצחיק..

• פותח הנושא Adi6
  • פורסם בתאריך

Adi6

New member
קטע מצחיק..../images/Emo58.gif

אולי זה לא כל כך קשור, אבל התחשק לי לשתף.. אני מזפזפת בין הערוצים שבדיוק אני נתקלת בתוכנית של דיוויד לטרמן בערוץ אקסטרה הוט.. ובדיוק מתי שנחתתי על הערוץ אני רואה שהוא מדבר על תשוקות הוא אומר, בואו נראה קטע מתוך אופרת סבון ששמה תשוקות ואז יש את המעברון של "אופרת סבון" בלה בלה ואז הראו קטע, של אמא של בת' צועקת עליה שהיא לא יוצלחית או משהו כזה ובדיוק פרשס נכנס/ה עם בקבוק ג'ין או משהו כזה שתוי/ה לגמרי..חח קטע מפגר ונראה ממש ווייט טראש אבל מה שדיוויד לטרמן אמר היה יותר מצחיק, ככה זה היה: "אתם הבנתם את מה שקורה פה? אופרת סבון ויש כאן קוף ששתוי מג'ין אני אומר לכם, אם יש בעולם יותר מבנאדם אחד שצופה בסדרה הזו, זה הסוף לצוויליזציה שלנו!" עכשיו אותי זה הרג מצחוק..ודווקא חשבתי שקטע עם תרזה וגוון היה יותר מתאים למשפט שלו.. מי שרוצה לבדוק אז זה בערוץ אקסטרה הוט בשידור חוזר בחמישה ל01:55 עוד רבע שעה..או בשידור חוזר מתישהו בסופשבוע שודר בארה"ב ב5.4

Charmed Or

New member
אני לא יכולה לראות../images/Emo10.gif../images/Emo112.gif

לונורא.. נראה בסוף שבוע!

Adi6

New member
"תוכנית חדשה וגאונית!"

הרגע ראיתי שוב..מסתבר שלא ראיתי מההתחלה שהוא דיבר על זה.. חחח יוו זה הרג אותי, הוא אמר [בציניות כמובן] "לאחרונה התוודעתי לתוכנית חדשה מאוד, מאוד מיוחדת ומצליחה שמשודרת בשעה 2 כל יום ושמה "תשוקות" אני אומר לכם, הסדרה הזו זו הסיבה שהמציאו את מקלטי הטלוויזיה!" חחח קוף שתוי מג'ין בכבלים..חבל שאני לא עוקבת אחרי השידורים בארה"ב

darklighter

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

חבל שאין לי אקסטרה הוט

I n n u e n d o

New member
חחחחח כן

שמעתי על זה שהוא עושה קטעים על אופרות סבון ובעיקר על תשוקות ופרשיס זה פשוט - גאוניות לשמה זה כל כך מצחיקקקקק צריך לראות את זה באמת כדי להבין
כולם יסכימו איתי פה

למעלה