להגיד את זה זה יפה../images/Emo68.gif
אבל אני חושבת שהעולם שלנו,וגם ארצנו הקטנטונת,דיי גורמת לבנאדם לחוש בדידות,שיעמום וחוסר עניין. אם בשל המצב הכלכלי-פוליטי,אם בשל הרצון להתרחק מכל הבלאגן וההמון-מצב שמביא אותך להיות יותר ויותר לבד. אבל מה? החברה הצרכנית הביאה את זה עלינו,היא ולא אחרת. למין הארוחות ליחיד מול ארוחות לזוג במכירת אוכל מוכן במרכולים,המשך במכשירים קטנים רק ליחיד,העלאת הפרטיות לדרגת אל,וגמור בענפ המיחשוב שמעודד את הבנאדם לשבת לבד מול המחשב שלו ולא לעודד אותו לשתפ אפפחת בזה,פרט לשיתופ דרך מרחבי הנט. כך שהבדידות והשעמום אכן קיימים,אבל הגורם להם ומעודד אותם בהרבה מקרים הוא אותו גורם שמספק לך "פיתרון" ל"בעיה". וזה מאוד מאוד מתוחכם ומבחיל. מה שיותר עצוב הוא שבארצ כל דבר חדש יכול לתפוס כי בארץ כ"כ מהירה ולחוצה,ההתמכרות לריגושים נעשתה מגפה. כולם רוצים יותר גדול ויותר חדש ויותר טוב,בלי לבדוק האם הקודם והוותיק מיצה את עצמו. אני אישית מוצאת את עצמי מהרהרת לגבי רכישה של מוצר חשמלי חדש שיחליפ את זה שקיים,לא בגלל שזה כבר לא עובד אלא רק בגלל שהוא ישן. זה מכיוון שהכניסו לי לראש שישן זה זבלה וחדש זה טופ בכל השנים. לצערי(או שאולי לא לצערי)רבים המקרים בהם את רוכשת מוצר חדש ומתברר שהוא נופל בעשרת מונים מהישן הקודם שלך. ואז את נדפקת משני הצדדי-זרקת את הישן,ואת תקועה עם החדש שעושה חצי מהדברים שהישן עשה,בצורה פחות טובה ומתקלקל מהר יותר. אני אמנם מדברת כאן על מוצרי חשמל,אבל זה גם בא לידי ביטוי במכשירים סלולרים,ריהוט ועוד כהנה וכהנה. לא תמיד חדש זה טוב,זה מה שאני למדתי על בשרי לא מעט בשנים האחרונות. מצד שני,החדש נראה כ"כ טוב...