קטע מיוחד שלי

ואללה אתההה חנטריש רציני

רמא רמא ואללה לו אאבתי את התופים באתחלה הם יבשים לי וואללה חסרים לו פו אפקטים תעודתיים כמו רוארב ודילהי השירה בתזונהההה מי שר אתה? ואנדיגידלו ואנדיגידלו אוו אוא ואו א וא ואוא אוא ו ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח הבאס יבש מאוד אז אוליי ככה דלהי או רווארב ככה הטופים קצת מבולגנים אז יעני זה יעני לא בא בטוב התחנות שלהם הסאונד שלך לו משו גם אתה צריח קצת ניסיון לפי אני שומא אבל ואללה הליינים לפנים גבר ותגיד גבר למה זה נגמר ככה בטאקי? זה לא נגמר יפה זה טאקי חזק קזה יש לך עוד קתעים לשמוע כחה?

?

רמה התחלה לא אהבתי תהודתיים ריוורב דיליי תופים שומע קטעים מה זה תחנות אבל?

נו תיחנות איך כותבים

ותודה אל התיקונים של הכתיו ועוד משו הרווארב זה מילה לואזית אז מותר לכתוב איך שבה לי גבר אתההה

the movie man

New member
מרוב שאתה חולם עליי אתה לכולם בשמי.

אויי איזה מעמי!

the movie man

New member
מ ד ה י ם !!!

אני חולה על הסטייל מוזיקה הזה רק שברח לי שמו! שי אחי זה מצויין. תמשיך ככה. ושאתה מסיים ת'קטע [אתה יודע למי לישלוח ראשון כן...?!]

<?>

מזכיר את הסגנון של פאזה באלבומם ninjani diskus אבל אני חולה על כל הסגנונות האלו תמשיך כך

gpeles

New member
יו יו

בגדול אהבתי עכשיו אני מבין שזה סקיצה, בכל מקרה זה נשמע ריק מידי בפתיחה יש לך קליפ או סתם יותר מידי ריזוננס בפילטר הניגון שבא בהמשך - לא אהבתי, לא בא בטוב. אממ, תעבוד על הרקע של הקטע שלא ישמע ריק, אולי תחליף את הניגון ואל תחזור כל כך הרבה על הדיבור הזה, הוא מתחיל לעצבן קצת בשלב כלשהו

למעלה