איתן מרחובות
New member
קטע מטורף ../images/Emo70.gif
הרגע חזרתי ממד"א וחשבתי שלפני שאני הולך לישון, אני חייב להעלות את הסיפור הזה לפורום. אתמול בערב הייתי עם חברה שלי ועוד שלושה חברים בדרך לסינמה סיטי כי חשבנו שחייבים לבקר שם
המכשיר קשר ברכב היה על איזור אילון אבל אנחנו כבר היינו ברעננה. (אני כמעט בטוח שזאת עדיין היתה רעננה). בכל מקרה, כרגיל, הלכנו לאיבוד בדרך ואיך שהוא הגענו לאיזה כיכר שעליה עומדים 2 חברה וראיתי אופנוע נינג´ה מפורק על הכביש ליד הכיכר. מתוך הרגל פתחתי את החלון ושאלתי אם יש נפגעים? הם אמרו שכן, התאונה היתה לפני חצי דקה והצביעו הצידה והיה שם גבר עם קסדה. רצתי אליו, בדקתי דופק וראישי שהוא נושם אבל עם מחוסר הכרה עם ריסוק בברך. הם צעקו שיש עוד פצוע בצד השני של הכיכר. רצתי אליו ושם היה עוד אחד עם קסדה אבל בלי דופק. מסתבר שאחד הרכיב את השני והם נסעו קצת יותר מידי מהר ואיבדו שליטה ועפו לכיכר. בינתיים הגיע בחור קצת יותר מבוגר שהיה חובש בצבא. ישרנו את הפצוע, הוא הוריד את הקסדה ואני בינתיים גזרתי לו את החולצה. כנראה שהפצוע שם לב שהם הולכים לעלות על הכיכר אז הוא נשך את העליונה וכל הפה והאף שלו היו מכוסים בדם. התחלנו שם החייאה כשאני מעשה והחובש מהצבא מנשים מפה לאף! מספר דקות לאחד מכן הגיעו נט"ן ורגיל. המשכנו שם את הטיפול ואפילו עבר שם עוד מתנדב ממדא מודיעין שעזר לנו שם. הסיפור הסתיים עם פצוע קשה ואקס. בכל מקרה, היה נורא עוזר לנו שם אמבו וחמצן אבל עד שהגיעו מד"א לא היה לנו וחבל. בכל מקרה, פיספסנו את הסרט בסינמה סיטי אבל לפחות עשינו משהו טוב
שיהיה לכולנו יום טוב ותנהגו בזהירות
הרגע חזרתי ממד"א וחשבתי שלפני שאני הולך לישון, אני חייב להעלות את הסיפור הזה לפורום. אתמול בערב הייתי עם חברה שלי ועוד שלושה חברים בדרך לסינמה סיטי כי חשבנו שחייבים לבקר שם