קטע מטורףףףףףףףףףףף

קטע מטורףףףףףףףףףףף

שלום אנשים.. התגעגעתי אליכם.. ספי בובי שלי .. מה המצב ?? הנה באתי ואיתי סיפור חדש ...מקווה שתאהבו אותו קטעע.. מטורף.. אבל כנראה אני מטורפת, בדרך כלל אני לא ספונטנית עקב המצב.. ואין באפשרותי להיות , אבל הסיפור הנ"ל קרה בצורה מדהימה עם סוף נפלא שמשאיר טעם של עוד.. מאת אדמונית : כנראה אני מטורפת! בבוקר החלטתי לנסוע למרכז, לראות את האדם שהצליח לשגע לי את הצורה בכך שידע מי אני.. קרא אותי כמו שאיש לא הצליח לקרוא. השיחות שלנו התנהלו בצורה כזאת שלא יכלנו לנתק את הנייד מהיד ולהמשיך לשוחח עד אור הבוקר, השעות השתבשו לי, המחשבות, הפנטזיות.. וזהו, החלטתי היום אני נוסעת! בשעה 12 בצהריים הצלחתי להשיג את המטפלת של הילדים, וקבעתי איתה שבשעה שלוש היא אצלי, ניכנסתי להתקלח, התלבשתי, השעה שלוש הגיע כל כך מהר, ועפתי לכיוון המרכז.. בין מונית למונית להגיע אליו, וכאבי בטן היו, חששות, אבל הכי הרבה ציפיות, ריגושים. מרוב התרגשות אפילו נשבר לי המשקפ שלי..חח במונית והנה בשעה 7 בערב אני כבר בתחנה מרכזית בתל אביב, מרימה אליו טלפון.. ומחכה שהוא יאסוף אותי כעבור רבע שעה בערך הגיע אדם על אופנוע לבוש חולצה צמודה לגוף בצבע שחור, ג'ינס כחול, עם שרשרת ברזל תפוסה בלולאה, קעקועים בשני זרועות הגוף, משפי שמש וקסדה היו עליו ..כשהוא הגיע דיברתי בנייד אותו רגע, סגרתי במהרה ת השיחה והתחלנו להתחבק.. סוף סוף אני יכולה לראות את האיש שריגש אותי.... התחבקנו חזק, לבשתי את הקסדה עליתי על האופנוע והוא טס משם ישר אליו...מרגישה עוד את הרוח והבריזה על פניי... הגענו אליו לדירה [ הדרך להכיר את הסביבה הטבעית שלו היתה הרפתקאה שעליה צריך יום שלם לכתוב ] והנה אני רואה את עצמי עולה במדרגות, הוא פתח את הדלת, וראיתי שני יצורים מדהימים, שני כלבים יפיפים, שעל ההתחלה התאהבתי בכלבה, לבנה מלא שערות [ היא במקרה הזה היתה אפורה וליכלוכית ] כמו סינדרלה..חחחחח עינים ורודות היו לה..וכלב יפה וגדול.. ג'ינג'י כמעט כמוני חחח התישבתי על הספה והקרוע התישב על ידי, חיבקתי אותו חזק, הוא ליטף את שערי נשק לי לעורף, ודיברנו..[ חשבתי שלא נצליח לתקשר מחוץ לעולם הוירטואלי ] היה לו פס זקן אדמוני ועינים כחולות, יכולתי לראות את תווי פניו עכשיו בצורה מושלמת, שתינו קפה, שיחקנו עם הכלבים, והחלטנו להוריד אותם למטה לטיול היומי...[ רק בשיחתנו בטלפון ידעתי על הטיול הזה.. כל כך רציתי גם לעשות את זה איתו ]..עברנו ברחובות תל אביב.. [ מה מו מי לא חשוב כל כך ].. חזרנו לדירה אחרי שעה הורדתי את מכנסיי ולבשתי בוקסר [ האמת שהייתי מאוד עיפה.. משהו שהקרוע שלי היה אשם בזה לא פחות ממני ]..ניכנסתי למיטה..וכמובן הקרוע אחריי..והכלבים קפצו על המיטה, מוצאת את עצמי מוציאה את השערות מפי כל שניה..חחחח [ חוויה שכדאי לעבור אותה ] התחבקנו במיטה ליטופים, נשיקות, להסתכל אחד לשני בעינים..אואואו.. אנדרלין ענק הקרוע שלי סיפק לי ..לאט לאט הוא התחיל להפשיט אותי.. את הבוקסר שלו, תוך כדי ליקוק עם הלשון על בטני..החולצה כבר מזמן נזרקה על הריצפה, וכמו כן החזיה, עם שיניו הוא הצליח להוריד את התחתון שלי [ משהו שסיפרתי לו שאיש לא עשה לי חחחח ] הוא ניפגש את הכוס החלק שלי להפליא.. ליקק את רגליי אחת אחת..עלה שוב לכוס שלי, והתחיל מלקק אותי.. יונק ממש את כולי.. אני גונחת.. נאנחת [ משדלת לא לצעוק, כי אמרתי לו שאני לא צועקת ].. מתה לצעוקקקקקק.. אוחחח..הוא דוחף לתוכי אצבעות וממשיך להרים לי את האגן עם יד אחת.. והכוס שלי ממשיך להיות בפיו..אוףףףףף... מטריף, משגע.. אני זזה כמו משוגעת [ מי אמר שאני בסדר בכלל?? חח ] הנשימות שלי התחילו להיות כבדות, הלב פועם בקצב מטורף..ואני זורמת אל הקרוע שלי..הגעתי לאורגזמה מדהימה תוך שניות.. ואני שולטת על מיצי טוב מאוד..כדי שהסקס ימשיך להיות מדהים מבלי שיכאב לי... סובבתי אותו והתחלתי לעלות עליו.. בחושניות.. עם הלשון..מלקקתת כל פיטמה..משלו..יורדת לבטן, ליקוק עדין מסביב לטבור..דוחפת את לשוני פנימה.. מרטיבה.. וממשיכה לרדת לכיוון הזין שלו..לאט לאט מלקקת את הראש..מסביב.. יורדת לביצים.. מכניסה אותם אל תוך פי.. ואז בקצב משגע מתחילה למצוץ לו את הזין.. דוחפת את האצבעות שלי אל תוך פיו.. הוא מוצץ אותם..[ הוא גונח גם ולא צועק חח ] יורדת שוב לביצים..ואז לפי הטבעת.. מנסה להשחיל אצבע לתוך ישבנו המוצק.. מתרוממת ממנו.. הוא זורק אותי שוב על הגב.. מושך לי בשיער.. משתולל.. מתפרע.. ואני איתו.. מצליחה לעמוד בקצב של שנינו..[ הוא ידע בדיוק מה משגע אותי ].. – את רוצה אותי?? כמה?? ואני לוחשת כן.. רוצה.. הרבה.. הוא דחף לי אצבע לתוכי יחד עם הזין שלו.. אואו זה היה..אממממ.. קשה אפילו לתאר במילים [ רק לחשוב על זה שוב.. אני מרטיבה את תחתוניי ].. ואני לוחשת לו והפעם קצת יותר חזק – "זיין אותי.. קדימה.. אני רוצה אותך.. פאק יו.. אוהבת אותך " – הוא התחיל לזיין אותי כמו משוגע.. עלה עליי, עליתי עליו.. התהפכנו.. הסתובבנו..הפוך על הפוך [ ידעתי שאצלו כל אישה היא משהו שונה, כנראה אני הייתי כל הנשים יחד ] חחח.. הגענו לאורגזמות..זרמים בגוף.. תשוקה.. משהו אלוהי וחלומי.. שלא ציפינו לזה [ אני לא מושכת אותך מינית.. הייתי אומרת לו בטלפון...חח ממשששששששששששששששש ] מה אני אגיד לכם?? זה היה רק חלק קטן מאוד ממה שעבר עלינו.. כי לא הסתפקנו בזה..

gabys10s

New member
כל הכבוד לך!!! עמד לי במשך הקריאה..

סיפור חם...אני מקווה בשבילך שהוא אמיתי...אני נהנתי לקרואה...

Sefy

New member
The Important Question

Is he just a fling, or is he someone you wish to be more then just a casual partner, cause from what i've read from you, you aren't the kind of girl who jumps into the sack. I Hope you don't get angry, it's just a thought that ran through my empty head in a hot weather
PS: Glad to see you around heating things up!​

Yoss The Boss

New member
פיששששש

אחלה סיפור , יפה יפה....אין כמו סקס אנונימי , כך שאתה לא מכיר את הצד השני ונכנס איתו למיטה...זה פשוט....איך לומר את זה....זה עולם אחר במובן של סקס....אם את יודעת למה אני מתכוון.....

נכון.........

האנדרלין של הסכנה.. מי זה? מעניין איך הוא? המחשבות שרצות.. זה פשוטטטטטטטטטטט.. אוחחח למות מזה.. http:\\2634.hydepark.co.il

Sefy

New member
!It's Wonderful Seeing you Again

!And a Pleasure seeing you smiling and happy, that's more important

למעלה