קטע מוזר..

קטע מוזר..

אבל היום היה לי קטע ממש מוזר. חלמתי שהשעון המעורר שלי מצלצל ואז לקחתי את הפלאפון ולחצתי "השתק". משום מה למרות זאת השעון מעורר המשיך לצלצל, ואז פתאום התעוררתי ונחשו מה? השעון המעורר המשיך לצלצל. אז לחצתי על "הפסק" ולהפתעתי הוא הפסיק לצלצל
קיצר מה שקרה זה שהצלצולים של ה
המוערר נכנסו לי לחלום
רק חבל שאחרי 2 שניות הייתי צריך לקום מהחופשה הנצחית שסידרתי לעצמי וללכת לצבוע ת'שיער ואח"כ לביצפר (אוףףף למה הלכתי היום?)

קטע מוזר..

יש קטעים כאלה...אגב לפני שבוע פחות או יותר היה מן יום כזה שהיה נראה לי שכולם התחרפנו. המורים,החברים,האנשים והכל נראה נורא נורא מוזר... והכל הלך לי הפוך והכל היה נורא מבולבל כאילו כולם התייחסו אחד לשני כאלה מפגרים וכולם היו עייפים וגם אני והמורות התחילו להתחרפן,אחת לא רצתה ללמד אותנו אז היא נתנה לנו שיעור חופשי ושיחקה איתנו ארץ עיר והיא מדברת צרפתית(היא המורה לצרפתית)והיא רשמה ערים בצרפת שאף אחד לא מכיר
וכשהיא הייתה צריכה לכתוב לעצמה 5 נ'ק גילינו בסוף(אחרי שהיא ניצחה)שהיא כתבה לעצמה רק 10 ו10 ו10 ו10 מה הפלא שהיא ניצחה?
המורה לספורט לא רצתה ללמד כי הגיעו רק 10 בנות לשיעור ולא ידענו איפה כל השאר היא החליטה לתת לכולנו 100 בתעודה והיא לימדה אותנו ריקוד נורא נורא מטומטם...שצריך לעשות צורות של דברים נניח להרוג יתושים עם הידיים או ללחוץ על ברקס ברגלים וסה"כ הריקוד היה מורכב מדברים כאלה... אני לא זוכרת מה עוד הלך אבל היה נורא נורא מוזר. נורא סבלתי מזה...לא הבנתי מה זה היה בכלל...ואף אחד לא הרגיש כמוני. פשוט חיכיתי שהיום הזה יעבור ולמחרת הכל היה רגיל

קטע מוזר..

הרסת בכל מקרה למרות שלא שמים
כי עשית 3 נקודות במקום 2 אבל לא נורא
חפיף.. למה התכוונת שהיה קטע מעצבן

קטע מעצבן..

צודקת... איך לא שמתי לב... התכוונתי שזה קטע מעצבן כי הוא היה צריך לקום במיוחד בשביל לכבות פלאפון שלא צלצל... זה גם מחרפן שזה משטלת ונכנס לו לחלומות
אותי זה היה מחרפן אם הייתי צריך לקום בשביל כלום לא?

קטע מוזר..

ושוב זה קורה
הפעם שתי נוקדות אבל במקום מוזר רשמת מעצבן... וכל רעש ששומעים עשוי להכנס לחלומות...גם מחשבות קודמות...

למעלה