קטע מוזר

ספיצי

New member
קטע מוזר../images/Emo107.gif

אני אחרי 2 טיפולים באיקאקלומין וכוריגון - הטיפול הראשוני. הטיפול הראשון הורכב מאיקאקלומין אחד ביום במשך 5 ימים. הטיפול השני כלל 2 כדורים כל יום במשך 5 ימים. זה עשה לי ציסטות כשאחת היתה בעובי עצום של 70 ס"מ כשבתוכה ציסטות קטנות. הייתי במעקב של אולטראסאונד ובדיקות תפקודי כבד - עד שנמאס לי. הרופא שלי אמר שלאחר המחזור הציסטות יעלמו. טוב מאחר ולא היו לי כאבים החלטתי לא ללכת יותר לאוסלטראסאונד ובדיקות דם, למרות שהרופא שלי שלח אותי. קיבלתי (כמובן) מחזור שנראה כמו טרום מחזור ולא מחזור - היה רק חום ומעט מאוד. ביום התשיעי למחזור (שהיה אתמול וכבר אין הפרשות של דם) הלכתי לרופאי הנכבד כדי לוודא שהציסטות אכן נעלמו - הן נעלמו! הפלא ופלא - היו לי שני זקיקים בוגרים, אחד 18 מ"מ , השני 20 מ"מ. עובי רירית 6.6, ריר נקי וצלול - בקיצור תנאים די אופטימליים. הרופא שלי אמר שהוא לא מבין את זה וזה יום הביוץ ואני צריכה כוריגון ולעשות IUI. עשיתי הבוקר IUI, אתמול לא יכולתי לעשות בשום אופן בגלל אילוצים בעבודה (אין מה לעשות-אתמול זה פשוט לא היה בא בחשבון). היום הרופא שלי אומר שהביוץ ככל הנראה היה אתמול. וכנראה שפספסנו. מה אתן אומרות?

עמית@

New member
אם הביוץ היה אתמול אז עדיין

יש סיכוי שלא פיספסתם כי הביצית חיה כ24 שעות- אז עוד יכולים להיווצר תנאי מפגש. בקשר להעלמות הציסטות- זה באמת מפליאאיך שהכל נעלם ונעשה נקי ותקין- הלוואי על כולנו
בהצלחה עמית

ספיצי

New member
ציסטות ../images/Emo107.gif

זו היתה תופעת לוואי מדאיגה למדי של המינון של האיקאלומין. הרופא שלי אמר לי שזה יכול לקרות ועם קבלת המחזור זה יעלם. במידה והייתי נכנסת להריון - זה היה לוקח קצת יותר זמן - אב לגם הן היו נעלמות

זה קרה לי... ../images/Emo13.gif

"תפסתי" את הביוץ ביום התרחשותו המפתיע, והיה כבר מאוחר מדי ל-IUI. בכ"ז הרופא שלי התעקש שנעשה למחרת IUI, ו- לתדהמתי הרבה - זה עבד! שיהיה בהצלחה גם אצלך!!!

ליברה*

New member
משחילה שאלה מטומטמת ../images/Emo22.gif

לגבי שאלתך, אני חושבת שענו לך פה נכון: ביצית חיה עוד יממה אחת אחרי שיצאה מהזקיק, אבל את לא משלבת גם בדיקות דם במעקב הביוץ? זה נותן תמונה יותר שלמה על המצב. עכשיו תסלחי לי שאני משחילה פה שאלה אבל כתבת שעשית תפקודי כבד. איזו בדיקה עשית בדיוק, איך היא נקראת? ביקשתי מרופא המשפחה את הבדיקה הזאת (הגניקולוג ביקש לראות) והוא עשה לי ספירת דם רגילה ומתעקש שזה תפקודי כבד וכליה. אני מרגישה שהוא מחנטרש אותי או פשוט לא יודע. מי צודק? ואם יש מישהו אחר בפורום שאולי יודע, מבקשת להאיר את עיני. תודה

נועם@בת

New member
אני לא יודעת מה זה בדיוק בדיקה של

תפקודי כבד וכליה, אבל אני בספק אם זאת ספירת דם רגילה. תכנסי לפורומי רופאים כאן בתפוז או בוואלה ותבררי. או פשוט תבקשימהגניקולוג שלך שיתן לך הפניה. נועם

ספיצי

New member
תפקודי כבד../images/Emo107.gif

הגניקולוג שלי ביקש זאת. הייתי צריכה הליות בצום הבדיקה כוללת בין השאר ספירת דם וגם בדיקת סוכר, כולסטרול (הטוב והרע) ועוד חומרים בדם שאני לא זוכרת.

למעלה