קטע מהשיר בחייאת.....

משה 777

New member
קטע מהשיר בחייאת.....

אני לא יודע עם שמעתם או לא אבל הינה קטע מהשיר בחייאת מהרעיון של עמיר אצל יורם סוויסה אחד השירים הרצחניים תהנוו http://dromi.co.il/1015/page.asp?PageId=1933

אוי אוי אוי אוי

איך השדרן הרס את הכל. חלאס!!! החבר'ה של עמיר שקוראים פה - לא רוצים להכניס את "בחייאת" לדיסק? סבבה, אבל דחילאאאאאאאאאאאק, שימו אותו באתר או משהו. זה שיר מיוחד ומקסים - אל תחסכו אותו מאיתנו. זה לא פייר!

odery

New member
לא הרס...הוא אפשר לנו לשמוע את עמיר

את השיר תשמעו בהזדמנות אחרת.... ממש סבבה לי עם ההתיחסות של עמיר לכל דבר שם... בשביל לשמוע תשיר תהינה עוד הופעות ואולי גם מיילים מחתרתיים וכן אני בעד שהשיר יעלה לאתר.

אחלה אחותי

לפי השם אודרי - חשבתי על אחותי ולכן רשמתי אחותי לפני אחי...........................ערב טוב או כמו שמישמיש א מאחל.....ערב קסום

maia r

New member
איזה שיר יפה ../images/Emo9.gif

עוד לא יצא לי לצערי לשמוע אותו במלואו (בהופעה ובכלל) אך זה שיר מצחיק ביותר בעיניי אך גם עצוב כי הסטיגמות על אנשים וסלב בפרט, מאפיין את התרבות האנושית, בארץ בפרט, של החוצפה הישראלית "לדחוף את האף" ולחשוב שהם יודעים הכל וזהו זכותם.
עמיר...

yuval755

New member
מי שרוצה את השיר להיכנס.

לקחתי את הקובץ של הראיון וחתכתי את כל הקטעים שבהם השדר ועמיר מדברים. יצא ממש טוב אבל דקה אחת בלבד. מי שרוצה מוזמן לפרסם את כתובת האימייל שלו.

למעלה