קטע מהסרטים

עיניים

New member
קטע מהסרטים

אני חוזרת ממפגש קבוע של קבוצת אנשים המתאספים באחד המושבים פעמיים בשבוע. רובם אנשים מבוגרים, ובינהם כמה "צעירים" (בני גילנו). אותם "צעירים" עשו להם מנהג של קבע, לצאת בהפסקות אל מאחורי המבנה, ושם, בחושך, בין בורות ושיחים - הם מטילים את מימיהם,,,,, (איך הם לא פוחדים שיתקרר להם???) הערב, אחד ה"צעירים" נעלם לכיוון "ההוא" - ולא חזר,,,,, זה שהלך לחפשו, חזר כעבור שעה קלה מחזיק את הבטן מרוב צחוק: "אברהם הלך להשתין" הוא אומר וצוחק, "הלך קצת אחורה - ונפל לג´ורה",,,,,, עד עכשיו אני צוחקת למראהו, כולו טבול בנוזלים לא מזוהים, רטוב עד לשד עצמותיו,,,,,, תאמינו לי - סצנה שלא היתה מביישת אפילו את יאצפן

עיניים

New member
אין לי מילים

זה פשוט נפלא ! תודה. וזה כנראה באמת נתקע בדרך - כי לא ראיתי,,,

אטיוד5

Active member
והזקנים מתאפקים?

או שבאים מצוידים בחוגלה? אגב, המושב שלנו קצת יותר מתורבת. יש שרותים.

שקדי

New member
בקר טוב עיוני../images/Emo20.gif

גם אצלכם יורד גשם????? רק שלא תהיה שלכת בלב............

עיניים

New member
בוקר לך, שקדי

שלכת, שלכת,,,,, תשליך,,, נקיון יסודי,,,,, והגשם שוטף הכל, ועל פלגיו נישאים עלים יבשים עם פתקים לבנים וזכרונות. האויר צח ונקי עם קרן של שמש על רקע אפור, בבוקר קריר של יום חדש. יש כבר זיתים, שקדי?

בוקר טוב של אחרי גשם בלילה

ועכשיו שמש זורחת. אני חושבת שהשנה עשיתי הסדר מצויין עם הקדוש ברוך הוא (ששש...אטיוד..אני יודעת מה אתה הולך להגיד לעיו) או עם מזריעי העננים בשמיים. הגשם שוטף בלילה את הלכלוך של היום ובבוקר שמש חמימה של חורף פותחת את הריאות ואת השפתיים לחיוך. אצלנו-

נתיבה

New member
חושב שגמני נפלתי. הפורום לא הגיב

מלפני שבת. ואתם נכנסתם.? איך.?

נתיבה

New member
פתאום עכשיו פתאום היום יש תגובה.

כמו פולניה זקנה..הייתי אומר..עם גרביונים...שזה הטרנד של החורף לא..!

למעלה