קטע מהיומן שלי

david84a

New member
קטע מהיומן שלי

27\2\2003 - זולגות הדמעות מעצמן לא יכולתי לעצור את זה הרגשתי שאני נחנק הקול שלי משתנה ופשוט הדמעות מתחילות, באמצע מסיבת יומולדת 19 מאולתרת שלי, אמא שלי אפילו לא התאמצה לקנות עוגה טעימה,אותה עוגת גבינה שאנחנו אוכלים כל שבוע כל השבוע אכלנו גם ביומולדת שלי, אז זה אני,בן 19 היום ומרגיש הכי עצוב בעולם, אולי זה הזמן המתאים להתחיל לרשום יומן ואולי לא, אני לפני פרק חדש בחיים, אני לא יספר את הכל כמו שקרה בחיי, אני יספר כמו שאני זוכר את זה... שגמרתי לאכול את חתיכת העוגה הלכתי לאמבטיה שכבתי ערום כביום היוולדי ופשוט בכיתי, בכיתי, זה דבר שלא קרה לי שנים, הפעם האחרונה שבכיתי הייתה שהייתי בן 11 או 12 לא יכולתי לעצור את זה, שכבתי על החרסינה הקרה מבלי להרגיש כלום ולא הפסקתי לבכות הילד המדוכא עם הפוזה המלכנכולית בעיניו התכולות,גאון מתוסכל ללא תקנה שמורד בדור שלו, פשוט שכבתי שם ובכיתי ביום חורף קר והמים זרמו מעלי הקפיאו את עצמותיי ולא יכולתי להפסיק לבכות, אף אחד לא שם לב, הסתרתי את זה טוב כמו שאני מסתיר את כל מה שעובר עלי, את היומיים הבאים אני כנראה יבלה במיטה כטבע הדברים, כמו שאני תמיד מתפייס עם מי שלא יהיה בבית למרות שאני אומר לעצמי שהפעם זה היה מוגזם ואני לא מסוגל לסלוח אני תמיד סולח מחדש והזמן עושה את שלו, משפחה זה משפחה את יודעת, אני יודע שיומן אמור להיות זכר בדר"כ אבל בתור אחד שלא מספר מה עובר עליו הייתי רוצה לא לספר את כל מה שאני רושם לבחורה לפחות.. ואח"כ שכבתי במיטה עצוב נזכרתי באהבה היחידה שהייתה לי ואיך הרסתי את הכל ביננו כבר עברו שנתיים, לאן כל זה נעלם לי? גם ביומולדת הקודמת לא שמעתי ממנה, אני חושב שיותר מכל אני צריך להאשים את עצמי במה שקרה, לא הייתי בסדר אבל מה זה משנה בעצם בכל מקרה אנחנו לא ביחד המבטים שהצטלבו עוד בתקופת התיכון ומשחקי הכבוד כבר לא יחזרו אני בספק אם יהיה לי אומץ מספיק להסתכל לתוך עיניה גם אם אפגוש בה סתם ככה ברחוב... אבל לאן כל זה מוביל, בסופו של דבר אני יושב ורושם ביומן בלי שום סדר או תחביר פשוט רושם מה שעובר בראש לעיתים מרגיש מנותק ונמצא במצב של כתיבה אסוציאצית בלי לחשוב על מה שאני כותב מה שנשאר לי זה רק להידהם מעומק הדברים במעמקי ליבי, כאב ...

egbar21

New member
לא כל אחד מלקק דבש!

אין אני מתיימר להבין בנפש האדם, אך נראה לי כי סבלך קשה מנשוא. ימי סגריר וגשם בחוץ ובתוכך סערה גבת גלים. כאשר אתה במצב נפשי ירוד, ושום דבר לא הולך כמו שאתה מתכנן אזי, קפוץ למיטה עצום עיניים ונסה להירדם. לאחר שתיספור עד 1000 וודאי בסוף גם תצליח. בבוקר תקום עם כאבי ראש וחלומות זועה. אך הכי חשוב שאותו יום עבר ואנו עם הפנים ליום חדש. ואם אני קצת אופטימי, אז אולי גם יהיה יום טוב מקודמו. בכל אופו ידידי הצעיר, אתה עוד כל צעיר, הרם ראש זקוף קומה וצעד עם הפנים לעתיד. עתיד וורוד ומלא עיניין. צבא. לימודים. חברים ועוד. אך על תשכח את בני משפחתך פעם הם יביאו לך תועלת. זכור, לבסוף אתה נישאר רק איתם והם תמיד מאחוריך. שבת שלום בחור צעיר. שמואל אגבר (אבא של רותם)

pinoki

New member
חייבת להגיב...../images/Emo24.gif

קראתי את הקטע... הרגשתי את הבלבול את הכתיבה אסוציאצית....מה שנותר לי זה לתמוך... ולומר שאתה צריך לצאת מההרגשה הזאת... ואני יספר לך דוגמא... בכל יום הולדת בכל אירוע חגגי שהלכתי היו לי את הציפיות שלי ואז יום אחד זה השתנה ... לא יודעת בדיוק למה אולי בגלל מות סבא לי שבוע לפני יום ההולדת... לא ציפתי לחגוג את יום ההולדת, לא ציפיתי לכלום, הייתי קצת מדוכאת שהכל נפל לי ככה.. אבל עם האמונה שלי שאם זה ככה אז ככה צריך להיות ... הופתעתי... אי הציפיות שלי הפתיעו אותי קבלתי טלפונים, ברכות .. ואפילו מתנות... ומה שאני מנסה לומר ... זה שאולי זה יעזור לך כמו שזה עזר לי ללכת בהרגשה ללא ציפיות ואז להתרגש כאילו זה האירוע הכי גדול שקרה לך... כמו עם העוגה... אתה יכול לקחת את זה בהרגשה של חגיגה ביחד עם המשפחה ...ואותו דבר בקשר לאהבה שלך... אולי תנסה לשנות את המצב הקיים ואם לא ... תתקדם אלה... מקווה שעזרתי... כי מה שרשמת באמת נגע לליבי... שמתי לב שהיית נסער..

למעלה