קטע מדהים (עולם קטן...)

קטע מדהים (עולם קטן...)

אני מתכתב להנאתי בפורום, מפטפט וירטואלית עם מישהו מהפורום, תוך כדי שאני מנסה להשיל מעל גבי כל מיני נותני ציונים ומעריכי כתיבה למיניהם, שניסו לטפס על גבי.. והנה אני מקבל שיחת טלפון מידידה יקרה באשקלון המתעניינת בשלומי ובדירתי החדשה. סיכמנו שהיא תקפוץ לתל אביב ונתראה בהמשך, והנה לקראת סיום השיחה היא אומרת לי: רגע, אני רוצה להעביר לך מישהו, אני אומר אוקיי, והנה הבחור שאיתו התכתבתי עד לא מכבר אומר לי שלום, מה שלומך? שמי... אתה הוא .... אני לא מכיר אותו, לרגע אני לא מאמין שזהו אכן .... מהפורום, התברר שהיא מכירה אותו במקרה מהלימודים באשקלון. והוא סיפר לה שהוא חוזר בשאלה ואז היא סיפרה לו שגם ידיד טוב שלה חוזר בשאלה.. וההמשך ידוע אז תגידו, העולם לא קטן ???

זה עולם קטן מאד...

יותר מידי קטן לטעמי, בכלל מי רוצה להכיר אנשים מאשקלון, בייחוד רבנים

בן הרב

New member
לא!!

לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! לא! >כי ככה בא לי ותודה ל-D<

מה לא???

לא עולם קטן?! או שלא משהו אחר.. הנה אתה בניו יורק ומצודתך פרוסה עד כאן, ותוך כדי גלישה בפורום התברר לנו שבכלל למדנו באותו חיידר.. כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן זהו, נשבר לי באמצע אני לא יכול להתחרות בך, וגם שלי בלי סימני קריאה..

בן הרב

New member
עדיין העולם לא קטן

הוא נגיש ובענין התחרות האם שמעת על Shift Delete ועל Shift Insert????

למעלה