קטע מבאס

rangrok

New member
קטע מבאס ../images/Emo7.gif

ראיתי תוכנית בטלוויזיה על אוספים והיה שם מישהו שיש לו את האוסף הכי גדול בעולם של מלחמת הכוכבים ויש לו כל כך הרבה דברים מגניבים יש לו אפילו אקשן פיגר של הפנים שלו על הגוף של אובי וואן קנובי וזה היה כל כך מבאס לראות את זה כי יש לו מלא דברים מעולים כמו אביזרים מהסרטים משחק שאתה מש נוהג בפוד מירוצים ועוד מלא דברים וזה היה כל כך מדכא לראות את זה

DDN

New member
תמיד אני רואה אצל אחרים דברים מגניבים

זה אכן מבאס לראות אוספים גדולים שהם לא שלך, והיית רוצה. . ..

Gilliana

New member
אבל תמיד צריך לקוות...

... שגם לך ביום מן הימים יהיה אוסף כזה.

henney

New member
כולנו רוצים

שמעתי על הבחור שבנה את האנטרפרייז בבית שלו (מבפנים ממש) ומכר את זה. אני כמובן מעדיפה את הפלקון

Gilliana

New member
ל-"בחור" שבנה את האנטרפרייז...

... בבית שלו, קוראים... וויליאם שטנר.

henney

New member
זה דווקא מגניב

אקדיש את חיי למטרה אצילה זו... לבנות את המילניום פלקון :p

obiwanjonatan

New member
למה להסתפק בפלקון?

אפשר אחר כך גם לבנות סטאר דסטרויר ואת כוכב המוות, אולי גם פוד מרוצים וג'דיי סטאר פייטר.

baglemaster

New member
איך בדיוק?

יש לך קישור לבן אדם שבנה את האנטרפרייז (וויליאם שטנר) כי אני דווקא מתעניין בנושא של לבנות דברים. בניתי לא מזמן ספינת פיראטים מקרטון... זה אולי לא יהיה בגודל אמיתי, אבל אני יכול לנסות שזה יראה טוב. נההה... אני לא מאמין שאני אצליח. לפאלקון יש צורה מעוותת...

henney

New member
פלקון מבפנים אבל!

אני אקדיש את החצי השני של חיי לכוכב המוות

Gilliana

New member
ויליאם שטנר, AKA קפטן קירק...

... שיחזר את כל גשר הפיקוד הפיקוד של האנטרפרייז במרתף ביתו שבהוליווד, אני בספק אם לזה התכוונת.

henney

New member
לא

בן אדם מבוגר שבאמת הקדיש את חייו בסוף היה צריך לעבור דירה ולמכור את האנטרפרייז הפנימי שלו D:

Gilliana

New member
חחחח, הבעיה היא לא זמן

הבעיה היא המשאבים הכלכליים. נו טוב - לשטנר לא היתה הבעיה הזו.

henney

New member
לא, לא הייתה לו

אבל מאיפה לעזאזל אני אמורה להשיג את החומרים ואיפה אני אתקע אותםXD ההורים בחיים לא יסכימו לספינת חלל שניבנת בתוך הבית שלהם

Gilliana

New member
ואם זה יהיה בחדר שלך?

כלומר, אם תעצבי את החדר בסגנון גשר הפיקוד? חומרים זו באמת בעיה קשה, ושוב אנחנו חוזרים למשאבים הכלכליים.

Gilliana

New member
אפשר לפתוח עמותה ../images/Emo13.gif

ונקרא לה "העמותה לקידום שיחזור ספינות חלל".

למעלה