אדון סקסו יקר!!
קודם כל נתחיל בזה שנשבר לי ממך! אתה מנסה לשם אותי ללעג? אז תשמע להזכיר לך את הימים ההם??.... שכל חבריך שאתה מנסה לבדר אותם כל כך בסיפורי ההגיגים שלך ישמעו? במקרה אני שומרת את כל מסריך האישיים אלי...אולי היית רוצה שאחשוף את פרצופך כאן לעיניי כל המסייברות איתך??? אחת ולתמיד תבהיר את עצמך "אינטיליגנט" אחד! שכחת את הימים שרצת אחרי(אחרי דיסלקטית עם מקלדת אלחוטית, והיא כן הייתה אלחוטית היו כמה חברים מפורום זה בביתי וראו את המקלדת שהיתה לי ושהיא היתה פרובלמטית אני לא שקרנית כמוך!)...אז תקשיב אדם מתבגר שמשעמם לו בחיים בפעם המאה תרד ממני! כמה פעמים בקשתי והפצרתי תרד מגבי לעזאזל, ואתה לא מפסיק. ואתה מה עשית זוכר שנכנסתי לכאן? את דיסלקטית נו אז מה תכתבי אני אוהב לקרוא את שאת כותבת...(והיום מפריע לך שגיאות הכתיב שלי?) והשיחות הפרטיות בצאט זוכר?? בואי נעבור חדר, את אדם מיוחד, השיחות הארוכות....את בחורה חכמה... אז ככה שזה לא ישמע לכולם שאני תמימה, אז לא אני לא תמימה אני לא טיפשה ולא תמיד קונה מה שמוכרים לי, אבל מאותו יום שנפתח כאן אותו עניין שצחקת על דיאבלו בעלה של שיר29 על כך שהוא דיסלקט אם זכור לך מאותו יום ירדת מהעיניים שלי, וכל זאת בגלל הצביעות שלך, אז אולי אני לא חכמה ומתחכמת כמוך במילים, אז מה זה עושה אותך לבן אדם נעלה ממני, אז תשמע אדון יקר, אני יודעת שכל מילה שנכתבת כאן נכתבת מתוך לבי מתוך נשמתי ולא מתוך צביעות ותככים, ואני לא צריכה להחליף ניקים בכדי לפגוע,תמיד מה שיש לי לומר אני אומרת בשמי שלי, לכן אדון יקר אתה צריך ללמוד הרבה אנושיות בחיים מהי בכלל. ואתה יודע מה הרבה זמן רציתי לומר לך זאת ועכשיו החלטתי שזהו זה הגיע הזמן להקיא את הכל החוצה, אני מקווה שלא תעשה את זה לעוד אנשים שמאמינים בך, מזלי שאני נכוותי כבר מספיק פעמים לפניך כך שלא הצלחת! אבל הייתי חייבת להעמיד אותך במקומך, אני בטוחה שאחרי שתקרא את זה תתחכם במילותיך "הנשגבות" אבל אתה יודע מה אתה לא שווה יותר תגובה שלי. והנה משהו לסיום שאולי ישכיל את האדם הפנימי הרגשי שחסר בך! שיר אחד יכול להאיר כל רגע פרח אחד יכול לעורר כל חלום. עץ אחד יכול להתחיל יער צפור אחת יכולה לבשר על האביב. חיוך אחד מתחיל ידידות לחיצת יד אחת יכולה לרומם רוח. כוכב אחד יכול להדריך ספינה בים מילה אחת יכולה לבנות מטרה. קול הצבעה אחד יכול לשנות אומה קרן אור אחת מאירה חדר. נר אחד מביס את החשכה צחוק אחד יכבוש את העצב. צעד אחד מתחיל כל מסע מילה אחת מתחילה כל תפילה. תקווה אחת תרומם את רוחנו נגיעה אחת מראה שאכפת. לב אחד יכול לדעת מהי האמת קול אחד יכול לדבר חכמה. אדם אחד יכול לשנות, אתה רואה - הכל תלוי בך! אני מקווה שתשנה את כיוונך אדון סקסופון יקר!
אני את טעוניי סימתי. אה ושוב חוזרת אני דיסלקטית גאה!! ואדם שגאה במעשי ובחיי!! אתה פעם פשפשת בחייך האם אתה גאה בהם בכלל? לא נראה לי!! לילה טוב!