קטע לא נעים

קטע לא נעים

היי לכולם,,,אני חייבת לספר לכם קטע לא נעים... באתי לקחת את בני מהגינה שהוא היה עם אבא שלו..ופתאום אוטו עוצר לידי ובחור מתחיל איתי ממש לי הגרוש שלי שבידיוק מחזיר לי את הילד...הוא ממש לא מתבייש... ועוד מתחיל לדבר עם הבן שלי..אני לא אשקר הוא היה חמוד... אבל זה ממש הרגיש לא נעים בגלל שגרוש שלי היה שם והתסכל ושמע חלק מהשיחה!!!=-( אחרי זה כמו איזה ילדה אני עוד מתקשרת לגרוש לי להתנצל...כיאלו פגעתי בו או שמהו...ואני לא עשיתי כלום... מה יהיה איתי...כל כך חדשה העיניין..אני לומדת כל יום משהו חדש..מצב חדש...בסוף יהיה טוב...........חהההההההההה

לא נעים, לא נעים, אבל נראה לי שאהבת

כל רגע...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש הסטנד אפ התחיל.... רינתיתיתיתיתיתי
בואי שבי לידי תעשי לי נעים בגב

jdpworld

New member
חושב התבלבלת

הסטנד אפ היום זה שרשור אחר. אבל נעים בגב זה נעים בגב את זה ממך אף אחד לא יקח.

jdpworld

New member
המלצה חמה.

גם שזה באמת לא נורא.לוקחים אחריות על דברים שעושים. משאירים לשאר הכדור לקחת אחריות על עצמו. עכשיו ברור שיש רגעים שזה ממש לא נעים,ומהם אם ניתן, נמנעים. אבל זה מדרון חלקלק וכשמתחילים להרגיש אשמים אין לזה סוף. בהצלחה. נ.ב. חי כאילו הסוף,כבר כאן.

Rinattt

New member
נעים...

מת מזמן חמודה וכמו שאמר האופטימי - נראה שנהנית מכל רגע, עם או בלי "נעים".

ערסlight

New member
קטע לא נעים

אם את רוצה שנאמין שהיה לך לא נעים... תמחקי את החיוך המטופש הזה.

למה למחוק...

יש בחיים הרבה אירועים שמתערבבים בהם כמה תחושות בו בזמן אצלה המבוכה (שתמיד מעלה חיוך), הגבר ההוא פירגן לה בטח משהו שלא חשבה שיקרה עוד (מעלה שמחה פנימי) וחוץ מזה מה יש... שהאיקסים שלנו קצת יראו שאנחנו גם שווים אחרי? העובדה שטרחה להתקשר ולהתנצל (דבר שאני לא הייתי עושה) אומר הרבה על היושר שלה חייכי מתוקה חייכי

N D R

New member
אתה יודע ערס...

בלי קשר להודעה הזו אבל התאים לי להלביש את זה כאן. נוצר מצב בו רצה מישהו או מישהו-ים (מילה חדשה שהמצאתי) להחליש את הפורום הזה ע"י הצפה של ניקים חדשים שמתארים חיים של אנשים שלא היו ולא נבראו רק בכדי לספר לכל האנשים שמגיבים שלמעשה טחנו מים. במידה מסויימת אפשר להגיד שהצליחו. אולי, החיוך המטופש שהצעת שיעלם נמצא בהודעה רק בכדי שתציע אולי במקרה הספיציפי הזה לא, אבל בחודשיים האחרונים בהרבה מקרים אחרים כן.

ערסlight

New member
אולי אתה צודק.

האמת... לא ממש איכפת לי. אבל שיכתבו מעניין לפחות. השירשור הזה, אגב, מה שהכי בולט בו זה אגו טעון טיפוח.

ערס בולט כאן אגו טעון טיפוח ...

או שעולה כאן חולשתך? כל אחד צועק מאיפה שכואב לו אינני מכירה את חייך וחולשותיך אבל גם אם הסיפור מצוץ, גם אם בכוונת הכותבת ההודעה להתגאות שהתחילו איתה, גם אם סתם בתמימות התרחש בחייה אירוע ושיתפה למה לחפש את האגו שטעון טיפוח ולא את אלו שלא מקבלים את האמת שלה?

d a n i e l s 5

New member
לא ממש הבנתי...

אתה טוען לקונספירציה .... כאילו מישהו איפושהו .....מתכנן משהו? אשמח להסבר.

N D R

New member
נראה לך אני טוען לקונספירציה ?

מספיק לי לטעון לטעם לפגם.

d a n i e l s 5

New member
ובכל זאת...

תסביר את מה שכתבת למעלה... איך הגעת למסקנה, מה הביא אותך אליה.... מחייכת.

N D R

New member
הכל בגלל מזג האוויר :)

כמות התגובות שנפתחות במילה "הזוי" שנמדדה לאחרונה עברה מזמן את הכמות הממוצעת העונתית

d a n i e l s 5

New member
הזויה שכזאת אני :)

כשמסבירים לי לאט ובעברית קלה אני מצליחה להבין. וכן גם אני הבחנתי בהודעות שכאלה. ומאידך בשביל אנשים שנכנסו רק השבוע, גם הודעה כמו זו של רחלי (האהובה ) על בעית "כריכי הבוקר" יכולה להישמע הזויה ..וראה כמה תגובות אליה. היה או לא היה....לא נדע .

למעלה