קטע כלשהו

Evil Beast

New member
קטע כלשהו

אתמול בערב זיפזפתי בטלוויזיה, ונשארתי על ביפ. בפרסומות פתאום שמתי לב למישהו מאוד מוכר אומר את הקאצ'פרייזס של דודו ארז("האם ראויייייי?!" ו"איך הפכנו~?!~!?") ודודו ארז בא, מזיז אותו ואומר לו "אתה יכול ללכת עכשיו" והשני אומר לו "im a big fan". אחרי כמה שניות הבנתי, שהבחור המוכר הוא לא אחר מאשר זאק בראף! WTF?! מישהו יודע משהו על זה?
 

steelwater

New member
אה כן כן!

היה כתוב לא מזמן שזאק בראף הצטלם לפרומואים שלהם וזה כל-כך מגניב! חיכיתי שזה יהיה כבר. ממש תודהש שאמרת לנו! עכשיו אני אראה כל היום ביפ עד שאני אפול על זה חחח. עוד מידע - הוא בא לביקור בארץ, וממש נהנה לפי הבלוג שלו, ובא לבקשר בסט של התוכנית והם ביקשו ממנו להצטלם או משהו.
 

shaharory

New member
יווו אני צריכה עכשיו למצוא חברה להתנחל אצלה

יש מצב שיש את זה באינטרנט איפשהו?
 

steelwater

New member
יו תודה אני מאוהבת בך!

כי אני כבר שבוע בערוץ צופה בערוץ ביפ, ומחכה לפרסומות, וכמה שאני אוהבת אותו זה התחיל לעלות לי על העצבים. זה פעם ראשונה בחיי שאני מחכה לפרסומות ומתבאסת שיש קצת. ולא יצא לי לראות את זה עד עכשיו! זו קנוניה! דאם זם!
 

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifאיזה מותק!

תבורכי!
 
למעלה