קטע חמוד..

Dana Mi

New member
קטע חמוד..

אפשר להגיד מה שרוצים על רובי, הוא שחצן, יהיר, מתנשא - מה שבא לכם! אבל דבר אחד בטוח - הוא הורג אותי מצחוק!! הנה קטע שמצאתי ממש במקרה.. זה מ-96 ושוב הוא מופיע בשעשועון עם ריי קוקס המלך! יכול להיות שזה רק אני, אבל איך שהוא עונה על כל השאלות "גארי" קרע אותי.. אולי זה רק אני והשטויות שלי.. http://www.youtube.com/watch?v=wkbGRDC8TdQ

a Warming Sign

New member
../images/Emo6.gif

הקטעים הכי מצחיקים שלו אצל ריי קוקס הם מהאירוח של טייק דאת בתכנית..פשוט למות מצחוק!

Dana Mi

New member
מסכימה איתך לגמרי!!!!!!!!!

התכנית עם טייק ד'את זו אחת מתכניות האירוח הכי טובות בכל הזמנים!!! פשוט למות ממנו שם! אני חושבת שאפילו העלנו את הנושא הזה כבר בעבר.. מי שלא ראה - רוצו ליוטיוב ותראו מהר!!!!!!! אני חייבת לסיים בכמה פנינות חכמה של רובי מאותה תכנית: - " Yeah, That or VH1's good!! " ( נאמר אחרי שנופלים שם הקווי טלפון אז ריי קוקס מציע שהם ישירו במקום זה.. לרובי כנראה הייתה אלטרנטיבה אחרת - מי שלא הבין, התכנית שודרה בMTV) - "This represents my life. girls boose and kebab" (אחרי שרובי מצייר שם ציור שהוא מינימום פיקאסו, ריי שואל אותו מה זה אומר.. אני די בטוחה ש"בנות" לא היה הדבר הראשון שהוא אמר, אבל לא הצלחתי להיזכר מה זה היה - עזרה מישהו...?) - " we'reeeeeeeeeeee" (זה כנראה הצחיק רק אותי.. זה לקשות טייק ד'את שבינינו.. זה התחלה של שיר - אחד המצחיקים יש לציין - שטייק ד'את היו שרים לעצמם.. אפשר לשמוע אותו אפילו פעמיים בפור דה רקורד.. לא משנה! בכל מקרה, שוב ריי מבקש מהם לשיר משהו.. אז רובי צועקת את זה.. אף אחד לא צחק מזה באולפן, רק טייק ד'את ואני
) תכנית שהיא פשוט קלאסיקה!

Berliner star

New member
../images/Emo207.gif

רובי הקליט שיר עם עוד הרבה אמנים ל"פיפא איד 20" או משהו כזה.. אני לא זוכרת בדיוק איך קוראים לו באנגלית אבל אני כמעט בטוחה שזה משהו בסגנון של- האם הם יודעים שזה זמן הכריסמס.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקליפ ולתת לי עוד םרטים.. אני אודה לו מאוד =]] תודה רבה=]]

למעלה