קטע חדש...

TֱAֱMֱIֱR

New member
קטע חדש...

ישר משולחן הניתוחים אליכם למוח... נ.ב הסאונד כמו הפרצוף שלי כי הוא הוצא ממש מתוך עבודה תנו כמה שמיעות תבינו את הכתיבה היא לא קלה לעיכול
כשהקטע בדיוק מיסתיים מתחיל ברייק ביט מטורף אבל הוא לא בקטע הנ"ל אני יעלה אותו בהיזדמנות... תנו בתגובות...

psychopsy

New member
תמיר התותח אוהב את המוסיקה שלך

בע"ה תגיע רחוק אני עכשיו מוריד...

The Wonderboy

New member
את חוות הדעת שלי קיבלת בפירוט ..

בכללי סגנון מפגיז, גואה אפל ולא ממוסחר .. בקשר לסאונד אתה כבר יודע מה דעתי .

Misha345

New member
דעתי

הגיע הזמן שתתחיל להשתמש בקיקים אחרים גם :) לא אהבתי את הבאס והצליל שלו. בעיקרון זה לא הסגנון שלי אז קשה לי לאהוב את זה, אף פעם לא מתתי על גואה. לדעתי אם תשפר את הבאס לאחד שהוא SAW ותווים קצת זורמים יותר יכול להיות הרבה יותר טוב. אפשר לתת יותר עומק לצלילים הסאונד באמת נוראי וקשה ככה לתת דעה :) יאללה בהצלחה בהמשך

Mad Sorcerer

New member
אז ככה

תחליף מיד הבאס ליין המזעזע הזה! חוצמזה קטע לא רע בכלל אחלה בניה והשקעה בסאונדים, לא יזיק להוסיף עוד כמה ואיזה מלודיה מרכזית עם משחקי קאטאוף ורזוננס שתתנגן לה ברקע, לא יזיק גם להוסיף היטים ופרקשנים שייצא לך קצב גרובי ומגניב, כי מה שיש לך זה בסה"כ ליין אחד של היטים סגורים וזה גורם לקטע להיות משעמם ומונוטוני קיצר אחלה קטע - קצת עוד עבודה ויצא לך משהו בנזונה

TֱAֱMֱIֱR

New member
תודה על התגובות חברים...

הבייס ליין ליגה באוזניי אני אוהב אותו מונוטוני כזה. הסאונד אמרתי לכם לא נגעתי בו ביכלל הוצאתי לכם אותו איך שהוא... ומין הסתם יש עוד המון עבודה ועוד כלים וקישוטים להוסיף. שוואיה שוואיה. ומישקה את הקיק הזה יש לי סך הכל בשניי טראקים... אז מה אתה צווח יא חציל...
יאללה תנו עוד בתגובות

קטע טוב איש יקררררררררר

נראה כאילו שינתה סיגנון או זה אני שמבלבל פה עם אנשים אחרים כי למיטב זכרוני שמעתי קטעים שלך בסיגנון מיוחד שלא בתבניות הטראנס הרגילות, טוב,לפי דעתי,הכתיבה של הקטע טובה מאוד, הסאונד בפתיחה פצצה,אהבתי מאוד... בקיצור סבבה עליך...תמשיך לחפור....

Misha345

New member
אם אתה מוצא

את הבאס ליין ליגה באוזניך זה הכי חשוב (לדעתי). הכי חשוב שאתה עצמך תהיה מרוצה מהתוצאה. לא אהבתי ת'קיק מה יש, קשה לקבל את זה? תחליף תחליף

ben melech

New member
הייתי מת לישמועה אותו אחי

אבל הכרטיס סאונד שלי לא עובד אני צריך להתקין אותו מחדש אבל איןלי את התוכנת התקנה ניראה מה אני יקמבן או אולייש מישהוא שיש לאאת ההתרנה ויכול לישלוח לייש לי ASIO

TֱAֱMֱIֱR

New member
../images/Emo9.gif

ביומיים האחרונים אני עובד על הקטע הנ"ל חזק... עוד תוספות עוד קישוטים. בקרוב החלק השני של הברייק ביט.

למעלה