קטע חדש חברים סיימתי לעבוד על קטע חדש אתם מוזמנים לשמוע ולהגיב תודה
P P s y M i n d New member 20/1/06 #1 קטע חדש חברים סיימתי לעבוד על קטע חדש אתם מוזמנים לשמוע ולהגיב תודה
T TֱAֱMֱIֱR New member 20/1/06 #2 אז ככה... שמע.. יש לך שם צלילים אלופים [לדעתי] ואחלה של מישחקים. אבל... יותר מידיי חוזר על עצמו אין ביכלל כיוון בטראק הוא לא ממקד אותך...
אז ככה... שמע.. יש לך שם צלילים אלופים [לדעתי] ואחלה של מישחקים. אבל... יותר מידיי חוזר על עצמו אין ביכלל כיוון בטראק הוא לא ממקד אותך...
א אל תמותי לי עכשיו New member 20/1/06 #3 איפה הבייסליין? קטע משעמם גם... בגלל שהוא לא הולך לשום מקום השאר בסדר
P P s y M i n d New member 20/1/06 #7 הוא יצא לדעתכם קצת משעמם כי זה סטייל פרוגרסיב כזה.. אני עובד עכשיו על עוד דברים יותר משתנים ואנרגטיים
הוא יצא לדעתכם קצת משעמם כי זה סטייל פרוגרסיב כזה.. אני עובד עכשיו על עוד דברים יותר משתנים ואנרגטיים
L lo siento New member 22/1/06 #9 שמע, ת'אמת... קיק אחי, בלי קיק אין טרק, כאילו, הקיק והבס מחזיקים אותך, הבס סימפטי אבל הקיק???, מה זה?, נשמע כמו כדורסל אחי, חופשי ביאס לי ת'תחת להקשיב לו חחחחחחחח( סלח לי פה ) עובד בכלל עם מוניטורים? .siento
שמע, ת'אמת... קיק אחי, בלי קיק אין טרק, כאילו, הקיק והבס מחזיקים אותך, הבס סימפטי אבל הקיק???, מה זה?, נשמע כמו כדורסל אחי, חופשי ביאס לי ת'תחת להקשיב לו חחחחחחחח( סלח לי פה ) עובד בכלל עם מוניטורים? .siento