קטע חדש!! הנה מה טראנסיסטים שכמותכם חושבים על קטע שכזה? :)
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #4 בואנה גבר זה ענקקקק... תגיד מה אתה חיי בתוך הקיובייס ??? אתה מפיק צלילים שאפילו אלו שהכינו את התוכנה לא יודעים על קיומם...חחח גדולל
בואנה גבר זה ענקקקק... תגיד מה אתה חיי בתוך הקיובייס ??? אתה מפיק צלילים שאפילו אלו שהכינו את התוכנה לא יודעים על קיומם...חחח גדולל
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #6 חח את מי בדיוק את חונקת??? חחחח ושוב אחי זה קטע ענקק אני עדיין שומע אותו...
O orberman New member 25/7/05 #11 נשמע נגיב נרצח אותך כי קיבלת יותר תגובות על הקטע שלך סתם נוריד נשמע נגיב
Y y o b b o New member 25/7/05 #17 יו כל הודעה שניה של ברמן... זה מאיזה מחמאה שהוא נותן למישהי או שהוא מציע נישואים לחצי פורום...
R RastaIntrusta New member 25/7/05 #18 זה כזה קטע טוב! ! ! שיחקת אותה , אני לא יגזים אם אני יגיד שפסילודאמפטר היה מקבל אותך בתור שותף לעבודה! פשוט מעורר השראה! דקה רביעית - סוף הדרך! ! !
זה כזה קטע טוב! ! ! שיחקת אותה , אני לא יגזים אם אני יגיד שפסילודאמפטר היה מקבל אותך בתור שותף לעבודה! פשוט מעורר השראה! דקה רביעית - סוף הדרך! ! !
T THE BLACK MAMBA New member 25/7/05 #19 קטע נחמד מאוד מוסיקה לפטריות נטו בתאילנד אתה יכול להיות אליל זה מעבר לצ'יל רגיל, הזוי ביותר .