קטע חדש שלי

ירדן פ

New member
קטע חדש שלי

העבודה עליו נמשכה כחודשיים הקטע נקרא Feelings והוא נכתב במיוחד לחברה שלי הקטע הוא קטע קלאסי שקט עם כינור, חליל, קולות אדם ותופים מקווה שתאהבו ומחכה לתשובות. אגב כמובן שהקטע נעשה בריזון http://www.soundclick.com/util/streamM3U.m3u?ID=1369824&q=Hi יש להעתיק את הכתובת לשורת הכתובת בדפדפן

TaJu

New member
אהבתי!

מאוד אהבתי את הקטע הזה. מרגש ומתאים לאיזשהו סרט. קצת הערות: 1. לא אהבתי את הסמפל של החליל - הוא לא איכותי כל-כך, אבל זה לא בעיה להחליף. 2. עד 2:11, פשוט מדהים לדעתי - אבל שם השיא. משם והלאה, שהחליל יוצא זה מתחיל קצת לחזור על עצמו ופחות לרגש. אבל באמת אהבתי מאוד מאוד. הגעת גם לאיכות סאונד מעולה. אני רוצה לדבר איתך בפרטי. אייסיקיו אולי? 153017731

ירדן פ

New member
כל הצלילים שאתה שומע

הם צלילים אמיתיים של חברה שנקראת אקאי.. כל הדגימות שבאות בריזון הן למעשה לא איכותיות כמו של אקאי. הדיסקים עם הדגימות האלו עולות המון תודה על המחמאות:)

negative

New member
אני אשמח

אם תספר מאיפה קנית את הסמפלים הספציפיים האלה של אקאי...

sampler

New member
אהבתי לגמרי...

איכות הסאונד באמת יוצאת מהכלל ... עכשיו רק נשאר לפתוח נרגילה ולשים ברקע את הטראק שיתנגן...

ירדן פ

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אתה צוחק? אני אשכרה עשיתי את זה:) סטלה מטורפת קיבלתי

sampler

New member
דיברתי בשיא הרצינות אחי..

אחלה חומר הטראק שלך...חחחחחחח

RozwareZ

New member
ואווו אהבתי מאוד !!!

סחטיין, תביא לשמוע עוד קטעים שלך

C y B e a r

New member
שלום ירדן ומזל טוב על הפורום ../images/Emo140.gif

שמעתי את הקטע, אהבתי והתרגשתי, מקווה לשמוע קטעים נוספים שלך בעתיד. הרבה בהצלחה עם הפורום החדש, אני מבטיח לבוא ולבקר לעיתים קרובות. יום טוב ושבוע נפלא. CyBear

למעלה