קטע חדש שלי..! XSlash - Mitparez

dmt4me

New member
מממ

שמעתי..אתה כשרוני ויש לך פוטנציאל להצליח רק.. כמה דברים קטנים כי קשה לי לסתום תפה: ההתחלה קצת לא התחבר לי משו שם,שלא תבין יש לך אחלה רעיונות רק מה הם לא במקום. אתה נעצר יותר מידיי וזה כבר מוגזם כי במקום לשמוע קטע אתה שומע נטו ברקסים וכניסות..מה הטעם? תשקיע סובלנות בכתיבה ובמקום לעצור כשנגמרים לך הרעיונות תשתה כוס קפה ותמשיך. בגדול אין לי מה לכתוב לך עוד חוצמזה שאתה כשרוני ויש פוטנציאל אם תשקיע בכתיבה ולא בקשקושים שנישמעים מגניב לקראת כל עצירה,המטרה היא לשמוע מוזיקה לא נגריה,בהצלחה!

TRANCE ADDICT

New member
אורי קטע חזק..מיום ליום אתה

משתפר יותר ויותר...תמשיך ככה..יש עוד עבודה על הקטע אבל בכללי נשמע שזה מתפתח לכיוון טוב.....

S l a s h 3

New member
תודה רבה,

הברייקים פשוט אני אוהב מלא ברייקים.. ובאמת אני צריך לדעת קצת למשוך את הזמן.. :)

kundara

New member
נחמד

להשתמש בלופים אבל חפיף מה עשית עם הפסנתר לעזאזל? זה לא קסילופון הבאס רזה ומסכן הצלילים חורקים בקליפינג דלאי למה עבר כבר לפני עשור 1:40 - אהבתי את העבודה על הליד כמו כן , אהבתי את הברייקים שלך, רואים שיש לך קצת ראש. אני בטוח (וזה לא קשה) שאם תתמיד תוכל להגיע לרמה של דיסק. בהצלחה

S l a s h 3

New member
תודה,

המלודיה של הפסנתר ניסיתי שהיא תתאים פחות או יותר לקצב של הברייק.. אממ איך לשפר את הבאס?

B o o o o M

New member
מממ....

זה הלופ של הפרוטי או שזה רק אני ? חחח עבודה חמודה עם הסלייסר
יש עבודה גדולה על בניה, אחלה שימוש בסלייסר, אני אישית הייתי עובדת קצת על תווים יש כאן כמה צלילים לא קשורים... לקראת ההמשך יש אחלה ליד באמת (הצליל) חוזר על עצמו קצת יותר מדיי, אבל טוב. הסאונד של הטראק עצמו דק רצח ואני לא יכולה להגיב עליו כלכך כי אני באוזניות אבל גם פה שומעים - יש מקום להשתפר בהצלחה בהמשך

ההתחלה באמת לא קשורה יותר מדי

הפסנתר הזה ממש הרס לי את החיים מה זאת המנגינה הזאת ולמה פסנתר לעזאזל הדילאיי לאמה צריך ללכת הביתה סאונד אני לא יכול להגיד כלום כל השאר להיט קצת ריק מידי אבל... כניסות סבבה לגמרי הליד מגניב לגמרי גם

TֱAֱMֱIֱR

New member
אז ככה.

כל השטויות והאפקטים זה אחלה. הסאונד של הפסנתר חייב לעוף. הקיק שלך חלש מיידי וגם יש בעיה מסויימת עם הבאס. כמו שכבר אמרו לך אתה רץ מהר עם הבניה תימשוך קצת אל תמהר להכניס 200 עליות מגניבות לטראק...זה מוציא את הטעם. בהצלחה!

S l a s h 3

New member
תודה אבל איך אתם מציעים

לשפר את הבאס? לשים לו יותר דגש על נמוכים לשנות תווים משהו חח..?

למעלה