קטע חדש, נושא חדש.

נו טוב לי קרה התקף במהלך מין

למזלי זה היה עם בן זוג שמודה לעניינים שהיה גם מודה למחלה. לאחר שהתאוששתי מההתקף ובחוש ההומור האופיני לו ובכדי להרגיע אותי הוא אמר לי: "היתי עד כדי כך טוב
" שורה תחתונה לפי דעתי אין טעם להכנס ללחץ נוסף התקף יכול לקרות בכול מקום, האם להכנס ללחץ שמה יקרה לי התקף בגלל הלחץ של מין בפעם הראשונה מיותר ! במידה ובן הזוג שנבחר הוא חבר צריך לידע על המחלה ועל דרכי התמודדות עם התקף זה יוריד משמעותית את הלחץ שמע יקרה לי התקף!

taliadato

New member
עוד לפניי שהגיע הרגע,

כשעוד היינו ידידים וחיפשתי אחרים, סיפרתי לדון קישוט שלי על האפילפסיה ומה עושים אם וכאשר..
הבחור שאיתו אני נמצאת, החבר שלי לחיים (מתוק) יודע שאין מה להתרגש אלא, לפעול בהתאם. ד"א: אהבתי מה שאמר לך בן זוגך.

taliadato

New member
למה התכוונת כאשר כתבת "שאפו על הקטע החדש".

הייתי שחמה לדעת מהי כוונתך המפורשת. יום טוב ונעים

taliadato

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo70.gif

שמחה שאהבת דינה, ושמחה לדעת מה הפירוש של הביטוי.. מי עוד קרא את הקטע
אני פשוט מסוקרנת לדעת מי קרא ומה דעתכם..

ע י ל י י

New member
התקף ויחסי מין

תיקון קטן לשפה העברית: מודה=מודע שמה=שמא (רבותיי, העברית בהחלט שפה יפה למה לא להשתמש בה?) וואהה נשמע מחד, מפחיד ומאידך "מדליק": התקף במהלך קיום יחסי מין. לשמחתי הרבה טרם חוויתי חוויה מן הסוג הזה והיום כשאני קורא את הידיעה הזו אני מבין שצריך בהחלט לקחת את העניין הזה לתשומת הלב ושזה בהחלט יכול לקרות לכולנו מקיימי יחסי המין. קשה לי להאמין שמישהו מאיתנו חשב על זה ברצינות אי פעם שזה עלול לקרות לו - עכשיו כשאת מספרת על זה, צריך לקחת את הזוג שיחיה ולעשות שיחה ברצינות שיהיה מודע לעניין. "מדליק" לזוגיות רבת שנים זה יכול להיות קטע מדליק, לזוגיות חדשה זה יכול להיות קטע מעורר פלצות. צריך לחשוב על העניין ברצינות. מספרים? לא מספרים? באיזה שלב של הזוגיות? שווה בהחלט דיון עמוק בפורום. אז תמשיכו לעשות מין בטוח, תרגישו טוב ותהיו מאוזנים ובריאים שיהיה לכם סוף שבוע נפלא, עיליי

עיליי עברית אכן שפה יפה ../images/Emo45.gif

אבל לצערי אחת המתנות היפות שזכיתי לקבל יחד עם המחלה זה שיבושי מילים, משפטים שגיאות כתיב (אה כן הטופמקס גם תורם את תרומתו). למעשה באיבחון נירולוגי קוגנטיבי שעברתי לאחר המחלה דיברו אפילו על דיסלקציה בעקבות המחלה
אההה זה הגיע בחבילה יחד עם פגיעה בזכרון לטווח קצר והפרעות קשב וריכוז (כן כן נחמד לקבל את זה בגיל 22
) לגבי התקף במהלך יחסי מין
: האמת לא חשבתי על זה כמדליק אף פעם, למעשה לא חשבתי על זה
. אפילו כאשר זה קרה לי, זה היה בתקופה שעדיין לא הייתי מאובחנת (במהלך הצבא) ולא ממש ידעתי מה קורה איתי. הבן זוג שהיה איתי באותה תקופה ידע שאני סובלת מהתעלפויות (בגלל טיפול לקוי בזמן הצבא ההתקפים הדרדרו עם הזמן לפרכוסים) הוא גם ידע כיצד לטפל בי
. אבל אני בהחלט מסכימה איתך עיליי צריך לדבר עם בני הזוג שלנו על הנושא
כול בני הזוג שלי בהמשך דרכי ועד נשואי כיום, ידוע על מחלתי והנחתי אותם כיצד לטפל בי. אם הזמן גיליתי שיש לי אאורה וזה הקל על חיי בכלל , אני זוכרת שבמהלך מין חוויתי אאורה ועצרתי את החוויה המינית הסוערת ולצערי חטפתי התקף סוער

ענת881

New member
קראתי שם את הכל ../images/Emo140.gif

חוץ מהקטע של הסקס, שאת זה כבר עברתי, ואני לא זוכרת שהיה לי לחץ מזה בהקשר של האפי', ממש הזדהתי עם מה שרשמת...סחט'ן

taliadato

New member
לענתי החמודה 881

תודה רבה . שמחה שהצלחתי לעורר התרגשות בקרב הקהילה המכובדת הזו, וגם אצלך. שיהייה לך יום טוב
טלי

taliadato

New member
אין מה לפחד.

באמת ובתמים את צריכה לפחד רק עם מישהו שאת סומכת עליו.. חב שתחששי וסתם לא תהני.

למעלה