קטע חדש, מדהים!!! (לדעתי...)

telefun

New member
קטע חדש, מדהים!!! (לדעתי...)

אהלן אנשים אני מעלה את הקטע החדש שלי, רמיקס ל"אין לי ארץ אחרת" של גלי עטרי עמלתי עליו מספר שבועות ואשמח לשמוע תגובות, גם ביקורות בונות... וכמובן מחמאות תודה מראש

kundara

New member
מממ

לומר לך את האמת לגמרי זה על הפנים וזה מזייף. מצטער. אבל אם אתה חושב שזה מדהים אז זה מה שחשוב.

atmosvib

New member
קבל ביקורת חשובה מאוד . . .

סאוונד צריך לדעת לעשות. . . אפילו הרעיון שלך לא היה מוצלח אני יסביר יש שירים שלא מורידים מהם את המהירות הניגון מזייף כל הפרוייקט נמוך (הווליום) הכוונה אין שם ממש אקורדים אלה ניחוש פרוע שלך בגדול זהו אבל אם אתה רוצה כיוון שיחררתי כאן קטע אלקטרוני שעשיתי שמע אותו ותבין בערך למה אני מתכוון אפילו אוליי שזה לא ידבר אליך בכל זאת תקשיב . . . ככה לומדים לידיעתך אני גם חדש בקיובייס שיהיה בהצלחה . . .

atmosvib

New member
תחפש אותו כאן יש שם לינק . . .

הנושא של ההודעה שלי הוא "קטע חדש שלי מחכה לתגובות" דפדף בין ההודעות תמצא ותשמע זה יעזור לך שוב בהצלחה שיהיה . . .

HeavenlyB

New member
הפעם גם אני הקשבתי

כי סיקרן אותי לדעת למה לקח כ"כ הרבה זמן להכין את הקטע. אבל כששמעתי, הבנתי שזה בא מחוסר ידע מוסיקלי. אני מצטרף לאחרים בנושא המוסיקלי. כמובן שכיוצר, אתה רשאי לעשות מה שבא לך, ואם זה טוב לך, זה מה שקובע, כי זו האומנות שלך. אבל לציבור הרחב, זה יישמע מזייף. אתה ניגנת לא בסולם של השיר, אם ניגנת בכלל בסולם כלשהו. כדי ליצור מוסיקה, צריך ללמוד מוסיקה. בין אם לבד או עם מורה, כדי להבין את הכללים הבסיסיים, לפחות. כמו סולם, תפקידים של כל כלי וכלי, עיבוד, הפקה וכו'. אבל הנחישות שלך היא דבר טוב, ואני חושב שיהיה כדאי לנתב אותה כרגע בשביל ללמוד מוסיקה. כמו בכל מקצוע, לפני שיוצרים משהו, לומדים קודם כל ליצור אותו.

szentrum

New member
לעזאזל

עזוב "הבינלי בי", יש שמיעה מוזיקלית מינימלית שלכל אחד צריך להיות לדעתי כדי להתחיל בכלל משהו. אני למשל, לא יודע תווים, אבל אני יודע איך דברים אמורים להשמע וכשאני שומע משהו כמו שהוא שם פה בפורום אני רק יכל להגיד שאין פה שום כישרון מוזיקלי. תגיד, לא שמת לב שמשהו נשמע עקום בכל מה שאתה עושה? אין שום התאמה בין הסולמות או בין הצלילים הכל פשוט חירבוש של ילד בן 8. מצטער אבל ביקשת ביקורת בונה

szentrum

New member
קונדרה

דרך אגב, קונדרה אתה מעפן וחרא של בן אדם אבל אתה בהחלט יודע מה אתה עושה. the daba היה מצוין

HeavenlyB

New member
זה משהו שלומדים, כמו כל דבר

אני מתערב איתך שלא תוכל להגיד לי אילו צבע מתאימים אחד לשני. אתה תצייר ציוד שייראה לך מדהים, ואז יבוא גרפיקאי ויירד עליך כי שילבת שני צבעים שלא מתאימים אחד עם השני. כמו כל דבר בחיים, בלי לדעת, קל לטעות ולא להבחין בזה.

szentrum

New member
הבינלי בי

אולי אתה צודק. תשמע אני עדיין מאמין בכשרון טבעי, כי אולי אני לא אדע איזה צבעים מתאימים כי אין לי חוש לציור, אבל אני יודע מה נשמע טוב לאוזן ומה לא. ובגלל זה אני יודע ששווה לי להשקיע על עצמי לימוד תווים כי את מה שיש לי אני רק יכל לפתח. אבל אם אתה כבר כמה שנים שומע מוזיקה והאוזניים שלך רוכשות נסיון וכל מה שהצלחת להגיע אליו זה ליצור את מה ש"ההוא" יצר, אני חושב שבאמת כדאי לוותר. כי גם אם אתה תלמד משהו שאתה פשוט לא טוב בו זה אף פעם לא ילך. אולי אתה תיהיה "עוד יוצר", אבל אתה אף פעם לא תתבלט. זה כמו שתגיד שאם 20 אנשים ילמדו אצל אותו מורה מוזיקה, כולם יגיעו לאותה רמה. למזלנו יש לכל אחד שכל שונה ויכולות המוח מתבטאות באופן שונה גם בתחום המוזיקלי.

לשמוע

קודם צריך לשמוע תבנאדם יכול להיות שהוא מנסה כבר שנים אבל זה מה שהוא יכול יש להביע דעה מקצועית או בונה, ויש לקטול - מה זאת עושה. ותכלס אם אתה טוב יותר או רע זה לא משנה האוקטבות צריכות להיות זהות, לפחות בתחילת הדרך ומשם להמשיך. אז לבנתיים ההצעה שלי היא לעשות אוקטבות זהות. ולנסות להמשיך משם. בהצלחה

למעלה