קטע חדש ומעניין

קטע חדש ומעניין

נשמע כמו קלאסיקה כבר בשמיעה ראשונה.
לא יודע כלום על ההרכב האמור פרט לזה שהוא עונה לשם היומרני "The Amazing"
תהנו. שבוע טוב.

arieltr

New member
גם אני לא יודע כלום על האגדה הזו, מלבד

שמדובר כנראה בגדול הגיטריסטים האזרביג'אנים אם לא יותר. יש עליו מידע מועט בויקפדיה וגם זה רק למי שיודע לקרוא את שפת האזרבייג'אן.

מי שלא בא לו על ריקודים אזרביג'אים קלאסים לצלילים הענוגים של הגיטרה, מוזמן לגגל את הוידאו לתחילת הדקה השלישית ולהביט באגדה עת יושבת היא ומרביצה תורה עם הגיטרה שלה. תענוג מה שהוא עושה שם בדקה 5:30 לדוגמא. ושימו לב מה קורה בדקה 7:15. בדקה 8:30 הוא כבר עובר למצב עמידה להרעדה סופית של הקהל.
הנאה מובטחת לאורך כל הוידאו.

[URL]http://az.wikipedia.org/wiki/R%C9%99mi%C5%9F[/URL]

The Amazing בסדר ויש לי אפילו את האלבום שלהם מ 2009

אבל כשאני חושב על זה לעומק אני נזכר שיש לי לפחות אלבום אחד מאותה שנה מאותה ארץ יותר טוב. הם יותר מדי רטרו. האזרי פצצה.

oren29at

New member
ואוו ואוו ואוו

שיחקת אותה. תשע וחצי דקות שנגמרות מהר מדי. יש עליו, על הבחור בעל הפנים החתומות ואצבעות הזהב. אני רואה שאתה רועה בשדות זרים- פולין (בשביל המיקסטייפ), אזרבייג'ן (בשביל השרשור)- מה קורה באלבניה?

הצליל החם של הגיטרה שלו מזכיר לי את יהודה קיסר שלנו, עוד גיטריסט על. אם אתה לא מכיר (וחסר לך שאתה לא מכיר)- הנה משהו שדגמתי מהרשת

oren29at

New member
לעזאזל הם טובים!

לא יודע אם קלאסיקה, יותר כמו רטרו ניינטיז/רוק בריטי "איכותי".לכאלה שאוהבים את המוזיקה שלהם רווית גיטרות לא תוקפניות אבל גם לא אנמיות, ועם מלודיה שנתקעת בין החריצים של המוח ולא ממהרת לעזוב.

והם בכלל שבדים. שבדים משבדיה, לא מזויפים. וזה מתוך האלבום השני שלהם שצפוי לצאת בשבוע הבא, ואם האלבום טוב כמו הקטע הזה אז יש לנו, כמו שנוהגים הצעירים לומר "את אחד מחמשת אלבומי השנה שלי".

והנה משהו מהאלבום הקודם שלהם, שהיה, מן הסתם, אחד מחמשת אלבומי השנה של מישהו בשנת 2012.

אגב - עוד הפתעה

הפעם משנה שעברה. אפגאן ווינגז הם מסוג ההרכבים שלא ברמת קיימים כבר הרבה שנים ומשכאלה אין לי ממש צפיות.
מה שאולי הגביר את התענוג... לדעתי עוד מועמד ראוי לקלאסיקה.

למעלה