קטע וידאו - הפיגוע

Dark chocolate

New member
אורלי%$#!!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

תודה!!

MoRaN SaShA

New member
תותחיתתתתתת!!!!! ליאני תותחית!!!!!!

ואואואווהוהוהוהוהוההההההההההההההההה לך תזדיין סער!!!!!!!!! תותחית!!!! זה הדבר הכי חכם שהיא אמרה לו עד עכשיו! חחחחח פשוט תותחית!! אשכרה מחאתי לה כפיים חחחחח אבל מה שכן, פשוט לבכות. הוא כזה מניאק.. באמת מזל שלא חיכה עד הלידה להגיד לה את זה. היא אמרה בדיוק את כל מה שחשבתי עד עכשיו. תותחית.

MoRaN SaShA

New member
זה לא גורם לכם לבכות שהיא אומרת

"אתה רצית את זה , אתה הכרחת אותי" הוא כזה מניאק ועכשיו הוא ישאיר אותה לבדדדדד

Dark chocolate

New member
האמת שאותי זה קצת ריגש.../images/Emo211.gif

בסצינה הזאת עדי הוכיחה שהיא יכולה לשחק, ויהודה.. לדעתי כמובן.. לא יודע לשחק!

MoRaN SaShA

New member
יהודה משחק מדהים. ועדי באמת הייתה

מדהימה פה.. איזה כישרון משחק .. היא הייתה ממש משכנעת ומרגשת פה.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif צודקת רואים שהיא כן יודעת לשחק

ויהודה אני מניחה שהוא יודע לשחק אבל לא מזיע יותר מידי בשביל זה, אולי הוא חושב שבגלל שיאהבו אותו בכל מצב אפשר לחפף

psycho360

New member
בהתחלה היא באמת לא ידעה לשחק,

אבל עם הזמן היא התרגלה והשתפרה מאוד. בערך כמו רני בהתחלה ראיתי את הקטעים איתו ובעצמי הרגשתי מבוכה ><' ועכשיו הוא משחק אפילו.. נחמד !! מאוד. ויהודה לוי דווקא מאוד יודע לשחק. גורם לי להאמין לו

נושבו

New member
נכוןןןןןןןן!!!!!

סופסוף היא אמרה לו את הכלללל!!!!! מניאק הסער הזה, אני שונאת אותו! ועדי ממש הפתיעה אותי אתמול, היא שיחקה מ-ע-ו-ל-ה בסצינות שהיא צעקה על סער ומילי.

יאיי../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif

ואיי ליאן הזאתי צודקת אבל היא עדין חולת נפששששש-מה להרוג את התינוקת!??!!? היא משוגעת!!

Dark chocolate

New member
מה חולת נפש מה?!?!../images/Emo211.gif

זכותה המלאה!!!!!! היא לא רצתה את התינוקת מהתחלה ואל תשחקו אותה צדיקים, כי אם אני הייתי במקומה הייתי עושה את זה.

../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

היית הורגת את התינוקת שלך?? כמה שהיא לא רוצה אותה היא לא צריכה להרוג אותה-שתמסור לאימוץ-משו כזה-אבל למה מהרוג?

MoRaN SaShA

New member
אוי היא לא באמת תהרוג

היא סתם מתגרה בו. היא לא רוצחת מטורפת... נו באמת. ונראה לך שהייתי הורגת את התינוקת שלי?! חחח

את אמרת../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

"אם הייתי במקומה הייתי עושה את זה"

למעלה