קטע הרדקור שלי

orberman

New member
קטע הרדקור שלי

בלי העתקה !!! בלי גנבה !!! חח זה עשיתי בשבוע שעבר בקורס יצירה והפקה ב"מיוזיק" ועשיתי את זה רק באסיד 4, זה היה בתחילת שבוע ואז עבדנו לעבוד רק על התוכנה הזאת ובקיובייס יקח לי קצת יותר זמן לעשות דמו כזה למה אני לא כזה מבין הכל בקיצור תגידו מה דעתכם ויש מצב שאפשר לפתח את הקטע הזה או שהוא דפוק בשכל? ואל תגידו את זה בלל שזה הרדקור תגיבו מנקודת מבט כזאתי בלהבלה http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=0NAWKT08DZHTX2TO5PRN6PEGY6

orberman

New member
אמרתי לעצמי

טוב אני יהיה בשקט אבל מה זה לא מושך מספיק תשומת לב? מה שיחקתם אותה לא רואום את זה!? אהה!? תגובות בבקשה!!! כמעט עבר שעה מאז שכתבתי את זה ואתםםםםםםםם לאאאא אחננו במסיבה אנחנו ישניםםםם אתם לא אוהבים אותי יותר !!!
אני השקעתי בקטע הזה שעה של חשיבה ובנייה ! נו כברררררררררר גם כן!!!

MULAN30

New member
אממ...

שמע.. אני לא מומחית .. זה קצת נישמע מאמי כאילו מישהו בונה סוכה על הגג.

orberman

New member
../images/Emo123.gif

דיייייייייייייייייייייייייייייייי נו זה הרדקור!!!

orberman

New member
אה ו...

את אמרת מאמי (
) סתם בשביל כאילו אני לא יכעס שאמרת את זה וכאילו לא כלום אבל כןןןןן

חח

לדעתי קטע די מסריח אני גם תקופה מסוימת הפקתי ספידקור לעוס כזה כמוך. קיצר הקיק שלך אחד מהמשעממים הייתי מדסטרשן אותו קצת חסרים פה משחקים של קלאפים סנרים והייהאטים, הוא די ריק מהבחינה הזאת אהבתי את העצירות והמשחקים של הרעשי בלאולולואלבולו האלה... אבל באמת שחסר פה משהו שממש יתן לקטע הזה כיוון מסוים הוא לא מתפתח לשום מקום הסמפלים האלה של מישהו שאומר משהו ממש גרועים לטעמי קח נניח דוגמא מנויזקיק ופשוט תצרח משהו מפגר תאכיל את זה דיסטורשן ותקטע את הסמפל לפי הקיק ויש לך להיט עוד נראה אותך באוספים הולנדיים אהה

orberman

New member
אממ

תודה ולא תודה חח סתם זה תגובה טובה תודה. מצד אחד זה מעצבן מצד שני אני אוהב אותך

למעלה