קטע גרנג' חדש שלי קישור: http://stage.co.il/Stories/573746
F Funkd New member 10/4/06 #2 ---> מבחינת איכות סאונד זה סבבה.. אבל הקטע עצמו מזכיר קצת יותר מדיי את smells like teen spirit של nirvana ..
---> מבחינת איכות סאונד זה סבבה.. אבל הקטע עצמו מזכיר קצת יותר מדיי את smells like teen spirit של nirvana ..
B babylon shit New member 11/4/06 #5 יפה יפה אחלה קטע , מזכיר קצת ריפים של פיקסיז - אבל נירוונה?????? מה ה ק ש ר ???? תמשיך ככה איש, אחלה סאונד, רק חסר זמר. סביר להניח את זה פה.
יפה יפה אחלה קטע , מזכיר קצת ריפים של פיקסיז - אבל נירוונה?????? מה ה ק ש ר ???? תמשיך ככה איש, אחלה סאונד, רק חסר זמר. סביר להניח את זה פה.
F Funkd New member 11/4/06 #6 מה הקשר? המעבר המדוייק בין הריפים..הבס+תופים שיש בשלב מסויים.. הגיטרה שמנגנת קווארטות.. תשמע את שניהם אחד אחרי השני ותחזור אליי.
מה הקשר? המעבר המדוייק בין הריפים..הבס+תופים שיש בשלב מסויים.. הגיטרה שמנגנת קווארטות.. תשמע את שניהם אחד אחרי השני ותחזור אליי.
F Funkd New member 11/4/06 #11 בקצרה, המרווח בין הצלילים. כמו לדוגמא ה4 מטר בין הדלת לארון. אז לדוגמא, יש קווארטה בין דו לפה. (אז יש קווארטה בין שני הצלילים שהגיטרה מנגנת)
בקצרה, המרווח בין הצלילים. כמו לדוגמא ה4 מטר בין הדלת לארון. אז לדוגמא, יש קווארטה בין דו לפה. (אז יש קווארטה בין שני הצלילים שהגיטרה מנגנת)
D Dj Kobi11 New member 11/4/06 #13 המרווחים לא אותו דבר. אם אתה מדבר על סמלס לייק טין ספיריט. המבנה דומה מאוד.
F Funkd New member 11/4/06 #14 דיברתי רק על קטע מאד ספיצפי בשיר חס וחלילה, לא בכל השיר זה מזכיר את נירוונה.. רק בקטע שיש בס+תופים וברקע חלש גיטרה..אם אתה מבין לאן התכונתי.
דיברתי רק על קטע מאד ספיצפי בשיר חס וחלילה, לא בכל השיר זה מזכיר את נירוונה.. רק בקטע שיש בס+תופים וברקע חלש גיטרה..אם אתה מבין לאן התכונתי.
ו ורסטיל New member 10/4/06 #3 קטע טוב מאוד אני אוהב את הסגנון ואת הסאונד השואף למקצועיות שלך , חזק ואמץ ואתה גם מוזמן לבקר אצלי בבמה
קטע טוב מאוד אני אוהב את הסגנון ואת הסאונד השואף למקצועיות שלך , חזק ואמץ ואתה גם מוזמן לבקר אצלי בבמה
D Domnastic New member 11/4/06 #4 קובי../images/Emo70.gif ממתי אתה עושה ראנג' חח חשבתי אתה קלאב טראנס 4אבר קיצר, סאונד סבבה. מה הציוד ההקלטה ומי הגיטריסט? אתה?
קובי../images/Emo70.gif ממתי אתה עושה ראנג' חח חשבתי אתה קלאב טראנס 4אבר קיצר, סאונד סבבה. מה הציוד ההקלטה ומי הגיטריסט? אתה?
D Domnastic New member 12/4/06 #15 גם אני גיטריסט אחי, יש לי שאלה לגבי ההקלטה.. אתה יכול להסביר לי בדיוק איך הקלטת עם הGUITAR RIG 2 ? הרי אני מכיר אותו כפלאג..אז..כאילו..
גם אני גיטריסט אחי, יש לי שאלה לגבי ההקלטה.. אתה יכול להסביר לי בדיוק איך הקלטת עם הGUITAR RIG 2 ? הרי אני מכיר אותו כפלאג..אז..כאילו..
D Domnastic New member 12/4/06 #17 ההקלטה של הקלין איך עשית אותה? דיירקט לכרטיס קול [מקצועי?], מולטי? פרא-אמפ?
D Dj Kobi11 New member 12/4/06 #18 >> חיברתי את הגיטרה לline in בכרטיס קול.. כרטיס קול פשוט לא מקצועי.
D Domnastic New member 12/4/06 #19 כרטיס קול חיצוני כן? אלא אם כן יש אפשרות להכניס ללין אין בלי שהכרטיס יהיה בחוץ אני לא יודע?
D Dj Kobi11 New member 12/4/06 #20 כרטיס רגיל.. לא יודע אם הוא חיצוני או לא.. הוא מחובר בתוך המחשב.. הוא לא בחוץ כאילו.