קטע אילתור שלי על Adele, One and Only

קטע אילתור שלי על Adele, One and Only

מסתבר שאין לנו מושג מה אנחנו שווים עד שאנחנו לא מקליטים את עצמינו מאלתרים(בניגוד לנגינה של קאבר או קטע מוכן). 5-6 דקות של סולו מאולתר.

תמיד חשבתי שאני זורם עם הקצב, מתחבר לאקורדים שמנוגנים ברקע, אפילו יצירתי בימים טובים. אבל משהו לא מסתדר לי ובהקלטה אני עדיין שומע שאני לא מחובר למוזיקה סביבי. זה נשמע לי הרבה יותר טוב במציאות, אבל בהקלטה כשאני מקבל את התוצאה in my face אני לא מרוצה בכלל.

אני לא גיטריסט אז קשה לי להצביע על הכשלים. אם אני אעמוד ואתנועע לפי הקצב זה ישפר לפחות את הקטע של התזמונים?

מה אתם אומרים? יש עוד סיכוי? ברור שיש! אז אני אשמח להצעות יעול

אגב, הזדמנות נדירה שלכם לשמוע אותי מנגן על גיטרה שבניתי(קורה בערך פעם בשנתיים), מחוברת לפדאל Jfet Blues Overdrive שבניתי(קורה בערך פעם בשלושים שנה), מחובר למגבר שבניתי(קורה בערך פעם בחמש שנים), מחובר לבוקסה שבניתי (קורה בערך פעם בעשר שנים).

מעין ליקוי ירח, אז תשתדלו להנות.

ההקלטה נעשתה עם Samsung Galaxy S3 שהמקרופון שלו מזמזם בתדרים מסויימים, אז עמכם הסליחה.

ואגב, העולם שבו אתם חיים הפוך, לא הקליפ.

http://www.youtube.com/watch?v=DVArNs9dnW0&feature=youtu.be

Katarzis

New member
חידוש מרענן לשמוע אותך מנגן

בגדול נחמד מאוד בשביל מה שזה - אילתור על שיר. אתעלם ברשותך מהוידאו.

תתחדש על הגלקסי! אחלה בחירה.

הגיטרה אפילו היתה נמוכה מהפיץ' באיזה עשירית

טון, אם הייתי מנגן קצת אקורדים או אפילו מכוון אם טיונר זה היה נשמע קצת יותר נורמלי.

חוץ מההפוך,ממש נחמד

אני ממש אוהב לאלתר על אדל, או כל מיני דברים שהם לא הסגנון שלי

אגב, המגבר טרנזיסטורי לגמרי, כנל ההאוברדרייב

שנכנס מהדקה השלישית בערך..

צריך לקרוא לך פאר גולן dynamo magician

אני חושב שהאלתור עצמו נחמד מאוד וסאונד טוב.
לגבי החיבור למוזיקה-
תחשוב שכשאתה מנגן סולו אתה למעשה שר דואט עם הזמרת כאשר אתה למעשה קולות שניים יותר מדואט.
אתה משלים אותה , לא מעלים אותה.

אוקי....

אני מבין מה שאתה אומר..אז צריך אולי לנגן יותר חלש כדי שאני אשמע אותה יותר טוב וגם להגיב על המלודיה שהיא שרה עם האילתור. זה מעניין מה שאתה אומר...ננסה את זה

תודה ||

terje

New member
אחלה סאונד

חבל שזה הפוך. תן לראות כמו שצריך.
הגיטרה נשמעת מעולה. יש לה מוג'ו בסאונד, משהו טוב

למעלה