קטע אחרון להיום - זכרני נא. יאללה כסחו אותי!! שבת שלום!!!
ד דiד משה New member 20/1/06 #3 לינק לסלולרי זה נשמע זוועה שם. תשמע את זה מהאורגן!!! http://img2.tapuz.co.il/forums/70204633.mid
ד דiד משה New member 20/1/06 #5 איזה מכשיר יש לך?? לי יש 6230 הורדתי הרגע לעצמי לסלולרי ואני שומע. תעשה אולי ריקון מטמון. בכל אופן זה בעיה אישית אצלך, לא פה בפורום או בקובץ.
איזה מכשיר יש לך?? לי יש 6230 הורדתי הרגע לעצמי לסלולרי ואני שומע. תעשה אולי ריקון מטמון. בכל אופן זה בעיה אישית אצלך, לא פה בפורום או בקובץ.
ה הפסנתרן הירושלמי New member 20/1/06 #6 יש לי 3100 ואין לי שום בעיה עובדה שאני הכנסתי כאן גם משהו וזה ירד לי יופי
ד דiד משה New member 20/1/06 #7 מה אגיד לך?! אצלי זה יורד למכשיר, אצלי זה עובד במחשב, אצלי זה עובד באורגן. גם אצל איש הרוח הקבצים עבדו יופי.
מה אגיד לך?! אצלי זה יורד למכשיר, אצלי זה עובד במחשב, אצלי זה עובד באורגן. גם אצל איש הרוח הקבצים עבדו יופי.
ה הפסנתרן הירושלמי New member 20/1/06 #8 על כמה KB השיר? אולי זה קשור לזה כי אני עשיתי בכוונה קצרים, בכל מקרה אם אתה עושה את זה צלצול לפלאפון לא צריך יותר מ 20 שניות לשיר, בכל מקרה אחרי 20 שניות מי שמתקשר אליך מנתק.
על כמה KB השיר? אולי זה קשור לזה כי אני עשיתי בכוונה קצרים, בכל מקרה אם אתה עושה את זה צלצול לפלאפון לא צריך יותר מ 20 שניות לשיר, בכל מקרה אחרי 20 שניות מי שמתקשר אליך מנתק.
ד דiד משה New member 20/1/06 #9 לא עשיתי את זה לצלצול בפלא'. יש לי 6230 ואם אני רוצה אז אני שם MP3 בתור צלצול. (ד"א, אני על רטט באופן קבע.) זכרני נא שוקל 14 KB בערך, ככה כל השאר.
לא עשיתי את זה לצלצול בפלא'. יש לי 6230 ואם אני רוצה אז אני שם MP3 בתור צלצול. (ד"א, אני על רטט באופן קבע.) זכרני נא שוקל 14 KB בערך, ככה כל השאר.