קטעי קומיקאים

קטעי קומיקאים

היי יש לי כמה קומיקאים ממש טובים כמו JEFF DUNHAM PABLO FRANCISCO RUSSELL PETERS ELLEN DEGENERES יש לכם להמליץ לי על עוד כמה טובים? תודה מראש

MovieMaster

New member
הנה כמה מהיותר מוכרים שבקומיקאים:

אד אוניל אדי מרפי אדם סנדלר ביל מוריי ביל קרוסבי בילי קריסטל בן סטילר ברני מאק ג'ון בלושי ג'ון גודמן ג'ון קנדי (השחקן השמנמן, לא הנשיא) ג'יימי פוקס ג'יימס בלושי ג'ייסון אלכסנדר ג'ייסון ביגס ג'ייסון לי ג'ים ורני ג'ים קארי ג'ין וויילדר ג'ק בלאק ג'ק למון ג'ק ניקולסון ג'רי לואיס ג'רי סיינפלד דייוויד ספייד האחים וואינס (מרלון, דיימון ושון) דיינה קארווי דן אקרוייד דני דה ויטו דניאל שטרן דסטין הופמן האחים מרקס (גראוצ'ו הציני, הארפו האילם, וצ'יקו בעל המבטא האיטלקי) הלן האנט וודי אלן וויל סמית' וויל פרל וולתר מתאו וופי גולדברג וינס ווהן ז'אן רנו ז'אן-פול בלמונדו ז'אק ויירה ז'אק טאטי ז'ראר דפרדייה חבורת מונטי פייטון (ג'ון קליז, מייקל פאלין, טרי ג'ונס, טרי גיליאם, אריק איידל וגרהאם צ'פמן) טום ארנולד טים אלן טריניטי ובמבינו (טרנס היל ובאד ספנסר) יוג'ין לוי כריס טאקר כריס פארלי כריס קטן כריס רוק כריסטופר לוייד לואי דה פינס (מלך הקומדיה הצרפתי) לוייד ברידג'ס לוסיל בול לוק ווילסון לייני קאזאן לילי טומלין ליסה קודרו לסלי נילסן מאט לה בלאנק מארק מאיירס מג ראיין מולי שאנון מוניק מייק בינדר מייקל קיטון מייקל ריצ'רדס מירה סורבינו מל ברוקס מרטין לורנס מרטין שורט מת'יו פרי נתן ליין סאשה ברון כהן סדריק הבדרן סטיב גוטנברג סטיב מרטין סטיב קארל סינבאד פול ג'יאמנטי פול רייזר פולי שור פיטר סלרס פרן דרשר (נני) פרנקי מיוניז צ'ארלי צ'פלין צ'ארלס גרודין צ'בי צ'ייס צ'יץ וצ'ונג (ריצ'רד-צ'יץ'-מרטין וטומי צ'ונג) צ'קי צ'אן קאל פן קובה גודינג ג'וניור קווין לטיפה קווין פולאק קווין קליין קירסטי אלי קלסי גראמר רואן אטקינסון (מר בין) רוב שניידר רובין וויליאמס רוברט גיום רוברטו בניני רודני דנג'רפילד רוזאן בר רוזי אודונל ריצ'רד פריור ריק מוראניס רנדי קוויד רנה זלווגר שון וויליאם סקוט שלי לונג שרה ברנהרד שרה ג'סיקה פארקר שרה סילברמן ומהישראלים: אבי קושניר אדיר מילר אורי זהר איציק כהן בומבה צור גבי עמרני דבל'ה גליקמן דובי גל הגשש החיוור (ישראל פוליאקוב, שייקה לוי, גברי בנאי) זאב רווח חיים טופול חנה לסלאו טוביה צפיר טל פרידמן יהודה ברקן יוסף שילוח מוטי גלעדי מוני מושונוב מייק בורשטיין נאור ציון ספי ריבלין עלמה זק עמי סמולרצ'יק צבי סישל צחי נוי ציפי שביט רותם אבוהב שלמה בראבא

למעלה