קטעי וידאו...

9ball master

New member
היי

איך מתקדמת הכתבה? לגבי קלטות הדרכה, מניסיוני ומפידבקים שקיבלתי מהרבה אנשים, ההרגשה היא שתמיד חסר משהו, שלא בדיוק מראים הכל.. לדעתי זה נובע מהרצון של אותם אנשים לגרום לנו לרוץ ולקנות את הקלטת הבאה או את הספר או לפנות אליהם ולקחת שיעורים. לא מדובר רק בקלטות של טום רוזמן (ד"ר קיו) אשר אישית לא יצא לי לראות, אלא בקלטות של רבים אחרים. מספר דיי גדול של שחקנים מתחילים ומתקדמים (ואני מדבר על מספר גדול של שחקנים בחו"ל) הסכימו איתי שעדיף לחסוך את מחיר הקלטות הנ"ל ובמקום זה לקחת שיעורים ממדריך טוב. טום רוזמן הוא גם אומן trick shots מאד מוכר בעולם ואם כבר לקנות קלטת שלו אז כבר עדיף קלטת של trick shots.

אה בקשר לכתבה

שלומה טוב, תודה, ואגב זו לא הכתבת, אני החבר שלה, כתבתי מהניק שלה. ולגבי הקלטות צודק במאה אחוז שעדיף לקחת מורה טוב אבל כשמגיעים לרמה טובה זה יכול לעזור לא...

9ball master

New member
אם אתה...

כבר הגעת לרמה גבוהה אז לקלטות הנ"ל אין מה לחדש לך. בדרך כלל הקלטות אשר מסבירות את הבסיס ומיועדות למתחילים הן הכי כדאיות כי הן נותנות הכי הרבה תמורה. אבל מחיר קלטת הוא הוא בין $25 ל $35 לפני משלוח לארץ כך שזה עלול להגיע לסביבות ה $100 עבור שתי קלטות ומשלוח ובמחיר הזה אתה יכול לקחת מס' שעורים ולקבל יותר (בתור מתחיל), הבעיה היא שיש מעט מאד מדריכים בארץ ששווים את מה שהם גובים אם בכלל....

9ball master

New member
רק לא לשכוח ש...

רוב הקלטות הנ"ל באות מארה"ב וצריך וידאו וטלויזיה אשר תומכים בפורמט האמריקאי ntsc, רוב הטלויזיות החדשות בארץ הן מולטי-סיסטם אבל רוב מכשירי הוידאו לא!!!

O f e r P e e r

New member
אז...

שבת שלום!!!
אולי תתאמן... במקום ל...
ותפסיק ל...
בלה בלה בלה בלה ..........

יום שבת

נחים בדר"כ!!! לפי דעתי מה שרואים בקטעים זה לא בדיוק למתחילים. יש אולי כמה אנשים בודדים בארץ שבכלל שמעו על מה שרואים שם במיוחד לא שחקנים מתחילים ואני לא מדבר על להבין, בכל מקרה בהחלט עדיף לראות בפועל ולא על המסך!! מה שהתכוונתי שלאחר שמגיעים לרמת ההבנה הדרושה אפשר לקבל דבר או שניים. ואכן הרבה כסף עבור מידע שלרוב האנשים בארץ גם אם ירצו לא יהיה שימושי!

9ball master

New member
אין...

שולחן אחד בארץ שאפשר לעשות עליו את רוב הקטעים המסובכים יותר!!!! אם מישהו איי פעם היה בחו"ל ושיחק על שולחן נורמלי אז הייתם יודעים על מה אני מדבר....

lior02010201

New member
זה עד כדי כך קיצוני? ממש השולחנות

בארץ גרועים ביחס לחו"ל לפי דעתי למשל במועדון מונארך (או איך שקוראים לו שנים לא הייתי בו) יש שולחנות שנראו לי ממש מקצוענים כמו בחו"ל

9ball master

New member
השולחנות במונארך....

באמת היו ברמה גבוהה, אבל רמת התחזוקה שם של השולחנות היא גרועה ונכון לפעם אחרונה שהייתי שם השולחנות היו במצב גרוע. גם הכדורים ברוב המועדונים הם במצב גרוע ולמרות שבחלק מהמועדונים יש כדורים חדשים, מדובר בכדורים מאיכות נמוכה

למעלה