קטעי וידאו

hooka

New member
קטעי וידאו

למישהו יש קטעי וידאו של ווינג צ'ון או גמל שלמה?

אתרים רלוונטים

www.kung-fu.co.il www.wingchun-il.com intermantis אם תצליח למצוא אותו, ויש עוד מספיק אתרים בגוגל (לווינג צ'ון, גמל שלמה דרומי קשה למצוא)

Sham 69

New member
אפשר למצוא סרטים של ווינג צ'ון

בקאזה ובגוגל.. הרבה סרטים דווקא גם לגמל שלמה יש די הרבה סרטים בקאזה

זהירות מסרטים

רוב סרטי הוין צ'ון שראיתי ברשת הם ברמה נמוכה, או שהקשר בינם לבין וין צ'ון די מקרי. אז כשאתה רואה סרטים- תזכור שאתה לא יודע מי צילם אותם וקרא לזה וין צ'ון...

fa jing

New member
תודה אוהד....

מלבד הח'ברה של ספיר ואוהד, אני ממליץ בחום רב על מיכה שחזר ביום העצמאות האחרון מטיוואן לאחר שהיה של 11 שנים במזרח. למען האמת מיכה ממש לפני פתיחת קבוצה ואני חושב שיהיה לך מעניין לדבר עימו. וקצת על מיכה: את מיכה פגשתי בביג'ינג כאשר בא לביקור בסין לפני כמעט שנה. מיכה התאמן בטיוואן בגמל שלמה בסגנון המוכר כ- "גמל שלמה שמונה צעדים"(ba bu tang lang quan) אצל מורה הנחשב לאחד הטובים בטיוואן לסגנון זה. מיכה כמו כן התאמן והתחרה בסאן דה ובאגרוף תאילנדי הן בסין והן בטיוואן ולמי שמחפש את הפרקטיקה לצד האמנות מיכה הוא הכתובת. בקיצור אני ממש ממליץ הבנאדם מלא חיבה ומלא התלהבות ממש כיף להתאמן ולשוחח עימו על אמנויות לחימה ולחימה. חנן

תמיד בעד לראות כמה מורים

רק עד שלמיכה תהיה קבוצה (אם תיפתח - ותיפתח במרכז), אני ממליץ לך לנסות את ספיר או אוהד שלהם יש קבוצות פעילות ועליהם אני מעיד בגוף ראשון כאיש קונג-פו ותיק שהם מאוד טובים. אוהד מלמד קבוצה כ"כ קטנה ואינטימית שזה ממש לקבל שיעור פרטי.

למעלה