קטעי ווילו וטארה.

kittycatbone

New member
קטעי ווילו וטארה.

אני ממש רוצה לעשות קליפ של ווילו וטארה.. אבל יש לי חור בעונה 4 ו-5 (בעיקר 4). וול בגלל שתי סיבות- כי חלק מהפרקים פשוט לא ראיתי, ומבחינת ווילו וטארה, את העונות האלה ראיתי בסטאר, ככה שאפשר להבין למה אני לא "זוכרת" כמעט קטעי ווילו וטארה משם..
כל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כל מיני קטעים טובים של הזוג בעונות 4-5 ולציין שם פרק ואולי גם איפה בדיוק בפרק זה קרה?
תודה רבה רבה מראש! יש לי כל כך הרבה שירים שהייתי רוצה לעשות איתם קליפים שונים שלהם. אבל הממ.. כל הזמן לא יוצא. ככה שבכל מקרה אם יהיו לי קטעים מסויימים שאני יודעת מה הם, זה יעזור לי כדי לעשות סוף סוף את אחד הקליפים^^ ו...זייהו. ^^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג ווילו וטארה! ../images/Emo23.gif

אני לא יכולה להגיד לך קטעים של הזוג ומתי בדיוק הם מתרחשים, אבל אני כן יכולה ללנקק לך לאוסף קליפים ענק שלהן, בתקווה שזה יעזור. אשמח לראות את הקליפ אם אי פעם תעשי אותו.

kittycatbone

New member
הו,

כל כך מוזר שלא חשבתי על זה >< ממש מוזר אפילו. חברה שלי (ליאט-darkdork) שחובבת את ווילו וטארה ביותר, מכירה את כל ההיסטוריה והסיפור שלהם רק בגלל האתר הזה ועשתה גם קליפ (מדהים!) על שתיהן בעזרת האתר.. ואפילו לא חשבתי על זה >< חחחח
בכל מקרה, תודהההההההההההההה!!

toxic vamp

New member
../images/Emo207.gifשלום,חזרתי!

אז אחרי חודש מדהים בארצות הברית חזרתי לארץ הקטנה ואהובה שלנו... היה נחמד לגלות שאני חוזרת למצב רגוע יותר בישראל. מקווה שכולכם עדיין נהנים מהחופש! אוהבת. מאיה.

../images/Emo207.gif זה רק אני,

או שבפרק the body שרה מישל גלר מאוד מצוננת / משופעת (נו, מלשון שפעת...)? ראיתי בינתיים רק את הקטע שבו היא מגלה את הגופה של ג'וייס ומזמינה אמבולנס והכל, אבל כבר שם היא נראית ככה.

אה?! באמת שאני לא מבין את השאלה.

בהתחשב בנסיבות, בסצנה, בפרק, (ואני מדבר בשפה עדינה), איך היא אמורה להיראות? כאילו לא קרה כלום? עם סומק בלחיים?! היא מוצאת את הגופה של אמא שלה! זה אמור להיות ברור.... תגובה נורמלית של בני אדם...

Aspen

New member
יופי של הבחנה

שרה באמת הייתה חולה בפרק הזה, שפעת נדמה לי. בכל אופן, היה לך חום.

אני לא יודע בקשר לשרה, אבל בקומנטרי

של הפרק ג'וס אמר שאליסון האניגן אלרגית לחומר שממנו עשו את הקיר שזאנדר "שבר" באקט III, ושהיו צריכים לקחת אותה לבית חולים.

למעלה