קטעי ווידאו

• פותח הנושא instr
  • פורסם בתאריך

instr

New member
קטעי ווידאו

http://www.kanrit.ru/?action=video#L15 מומלץ משנת 1995 (1-3 משמאל)

john woo

New member
כמה הערות

1) תוכל אולי להסביר למי שלא דובר רוסית באילו סגנונות מדובר? 2) צפיתי בכל הסרטונים וחלקם דומים יותר לקראטה, חלקם לקונג פו וחלקם לאייקידו. בנוסף, חלק מהסרטונים שהמלצת עליהם, נראים כמתאימים לכוריאוגרפייה של סרט וחלק נראים יותר מציאותיים (ניטרול אקדח) 3) ראיתי שם שמות של כמה שיטות: א- UNITED KARATE CLUB ב- MYANMAR AIKI KAI ג- CHOY SELF-DEFENSE ד- CHOY-KEN-DO ה- SHAN-GYI ( U THAUNG DIN STYLE אם תוכל להסביר מהם סגנונות 3,4,5 (אני מניח שכולם שייכים לאותו זרם)? 4) התרשמתי דווקא יותר מהסרטונים הראשונים מה- 29.3.03 ששם מדגים הבחור בצורה יפה ויעילה התחמקות מאגרוף ( היישום דומה למה שאני מתאמן בו), ומהסרטון השני מימין מדצמבר 2002, אשר מודגמת בו קאטה (איזו שיטה?) 5) ואיך אפשר בלי- יש עוד???

instr

New member
זה אתר שהוקדש

לבית ספר מסויים שמלמד מספר דברים, מכאן, כנראה, מגוון השיטות. אני התכוונתי לביצוע דומה לקונג-פו, בסרטים אלה המדגים מראה רמה גבוהה. לא מכיר סגנונות אלו, לפי תיאור סגנון "צ'וי" שייך למשפחה והנו סגנון של "נחש". מצידי יישום מלאכותי מדי, אך תנועות וכניסות לתרגילים מעניינים.

john woo

New member
יש לך מושג ספציפי לגבי

הערה 4 שרשמתי? מי המדריך? גם שיטת צ'וי? האם זה מיועד לשבכ"ניקים ברוסיה?

john woo

New member
למישהו יש מושג?

לגבי השיטה שמראים בסרטונים מהתאריך 29.3.03, ומדצמבר 2002

Tonjin

New member
אם אני לא טועה - בתחילת הסרטון

של הקאטה בים, כתוב במפורש Old Yang Tai-chi. מצד שני אתה בטח מתכוון לאילו שמשמאלו ומצד שלישי הסרטון השמאלי העליון מציג בכל זאת משהו שנראה כמו גרסא של 雲手 מה שנקרא באנגלית 'Move hands like coulds' (ובעברית - 'אין לי מושג'. בטח 'ידי ענן' או משהו...) ככה שבכל זאת אולי יש כאן השפעות של איזשהו סוג של טאי-צ'י. מצד רביעי ואחרון בהחלט - סדרה דומה של הגנות בוודאי קיימת בהרבה מאד שיטות סיניות.... נראה שלא עזרתי הרבה, הא...?

מישהו יכול לתת לינקים ישירים

להורדה? כשאני נכנס לאתר, אני לא מוצא איפה להוריד (מעביר עכבר ולא מוצא כלום).

WhiteBear

New member
ג-ד-ו-ל ../images/Emo70.gif

coming to kaaza near you... (בינתיים מצאתי כמה קליפים של הסרט באיטלקית, אני אמצע בקרוב, time is on my side - mwaha ha ha ! )

הורדתי מהחמור לפני שבועיים

בעקבות לחץ פיזי מתון של אנשים שלא אנקוב בשמותיהם. אתה מוזמן לעותק שלי, אם תספק מדיה לצריבה.

WhiteBear

New member
וואלה, אם כך אז חסכת ממני...

אני תיכננתי לצרוב, אבל אם כבר צרבת להם, אז אין צורך. אני, על כל מקרה, הורדתי את הסרט וצפיתי בו אתמול. סרט מאד מפגר. אבל - מ-צ-ח-י-ק
פשוט אהבתי, עשה לי את היום. אבל אולי זה בעיה אישית שלי
... מה חשבת על הסרט

zoti

New member
הסרט הזה הופץ כבר לפני שנתיים

באירופה. קצת מוזר אבל שווה צפיה.

שטינקר

New member
אני חייב להלשין עליך שבטח יש לך

גירסה ישנה של דפדפן ובגלל זה זה קורה לך. תבדוק אם יש לך אקספלורר 5 (שאני חייב להלשין שזה ממש ישן ולא מעודכן) אז תוריד אקספלורר 6 ואז הכל יסתדר. אותך לאמא!

אקספלורר 6, XP pro, לא רואה לינקים

להורדה. מישהו יכול לתת לינקים ישירים?

תצטרך לבנות את הלינק ידנית פר קובץ

http://www.kanrit.ru/img/​
שמות הקבצים הם 1. sem01.avi 2. sem02.avi 3. sem03.avi 4. kata04.avi 5. kata05.avi 6. kata06.avi 7. kata07.avi 8. kata02.avi 9. kata03.avi 10. less01.avi 11. leo01.avi 12. choy01.avi 13. choy02.avi 14. kata01.avi 15. vvs01.avi 16. ap01.avi 17. blind01.avi למשל כדי להוריד את הקובץ הראשון הלינק הישיר הוא

../images/Emo51.gif

יש כמה דברים יפים מאוד, יש אחד (בלי בגד עליון על החוף) שעושה שוטוקאן (נדמה לי) בתנועות של טאי-צ'י, וכמה דברים שנראים ממש מסרט. הבחור עם הזקן זז יפה מאוד, אבל נראה לי שחלק מהטכניקות שהוא מציג הן... תיאטרליות קצת?

למעלה