קטעי דיבוב במחשב~

Swan Princess

New member
קטעי דיבוב במחשב~

מצטערת שאני פותחת נושא חדש, פשוט לא מצאתי (באמת שלא מצאתי חחח) נושא אחר שאפשר לדחוף את זה לשם. :) אז ככה.. יש לי כמה קטעי דיבוב שדיבבתי בטכנולוגיה הנורא מתקדמת במחשב שלי... ואני רוצה לחלוק אותם אתכם D: [איזה כיף] ומקסימום זה יכול להיות שרשור שאפשר להעלות בו קטעים מדובבים~ אז זה הסרטון הראשון- דיבוב שלי ושל עוד שניים לפרסומת לנקניקיות של צוות רוקט XD (אכן כן..) http://www.youtube.com/watch?v=CsVCq8q3Yo4 אה ותנמיכו טיפה את הרמקולים, כי הווליום די גבוה שם.. ^^; תהנו~

נחמד מאוד!

לדעתי עבודה טובה עם הדיבוב :] למרות שיש כמה מילים שלא כ"כ הבנתי...

Hawkgirl

New member
אל תקנו זה מורעל! XDDD

יש לי רק שאלה אחת-איך עשיתם שרק המדבבים יהיו בשקט ומוזיקת הרקע תפעל? O:

Swan Princess

New member
חחחח אממ..

המוזיקת רקע היא סתם מנגינה רנדומלית ביותר.. של פוקימון נראה לי. אבל היא בהחלט לא המוזיקה המקורית מהקטע המקורי P:

Hawkgirl

New member
הא O:

רעיון נחמד X: קסו למה אי אפשר להפריד רק את הקולות של דמויות מן הסרט במחשב ביתי ]:

Swan Princess

New member
חחח זה חן- ידיד שלי D:

ומיאו זאת ניצן :p חחחח פוקימון הכי כיף להרוס XD יש עוד אבל אני צריכה להעלות אותם מחדש... :X

Hawkgirl

New member
פוקימון כן..

אבל למה את ג'סי?!?!?!?!?! למהההה?!?!?!?!?! ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; וואטאשי נו איצ'יבאן קוי דס ;-;-; בכלל, למה ג'סי וג'יימס?! ;-; מה שמזכיר לי שהיוצרים של פוקי מעצבנים אותי שהם בקושי עושים משהו רוקטשיפי בעונות האלו :|||||

yotam2233

New member
חחח...... אהבתי ^_^

קטע מאוד מאוד נחמד ^_^ אהבתי את הדיבוב ממש יפה !!!!! אה.. ולמי ששאל אפשר להפריד (בערך) את הקולות ממוסיקת הרקע... יש כמה תוכנות שאפשר להשתמש בהן אבל אני מעדיף את GoldWave הכי נוחה...^_^

למעלה