קטעים...

קטעים שאת לא מבדילה בין ...

צניחה חופשית למצנחי רחיפה !!! יותר קטעים שאין לך זמן אויר אמית (יש לך בעיקר זמן פורום) וכבר נדבק בך הגועל נפש של איש קטן שקורא לשותפיו לאויר (בכל העולם אנו והם נמצאים באותה אגודה) שקיות זבל. יש בפורום זה ובאגודת הגלישה בכלל אנשים ברמה גבוה ובעלי יכולות טיסה גבוהות משל אותו איש קטן, המלצתי לך היא להדבק מהם (מצדי את יכולה גם להדבק אליהם) בדברים הטובים. איתי

חגי

New member
נו תגידו - ואני חשבתי שאני מצחיק

אחרי יום זוועה במילואים וחודש פשיטת רגל בעבודה, אשת חיי שלא שמה לב שאני שם וסימנים ראשונים לסרטן עור , סוף סוף מישהוא עשה לי חיוך . והקטע הכי טוב שהוא אפילו לא שמח בשבילי.

איתי,

לקחת קשה מדי, משהו שאמור בסך הכל לשעשע... המונח ש"ז לא נוגע כ ל ל אליך כאדם, אלא למצנח ע צ מ ו , שמה לעשות - נראה קצת מצחיק באויר. (במיוחד אחרי שאתה חווה טנדם על גלשן...). אחי, תן חיוך, ו...סליחה אם נפגעת... חוצמזה, לגבי ה"איש הקטן", הוא איש מקסים. רק שתדע... עוץ.

שעשועים מוזרים.

כל נסיונך מסתכם בטנדם על גלשן, כך שחוץ מגרופי של אנשים מקסימים איני רואה בך שותפה לדרך (עדין). הבדיחות הפרטיות שלך ושל האיש המקסים לא משעשעות אף אחד מלבדכם. כמי שרואה בכל עולם הדאיה משפחה אחת אין אני נוהג לקרוא לבני משפחתי זבל או שקית. את בטח תתפלאי אך גולשים ומרחפים משתייכים שניהם למשפחת הדואים, וכמו בכל משפחה טובה ישנן חילוקי דעות בין בני המשפחה. איני נפגע מאנשים שלא קרובים אלי או חשובים לי מספיק ולכן אין צורך להתנצל. סופ"ש נעים. איתי

חגי

New member
מאחר ואתה לא משועשע ננסה עוד קטנה

אחרי שכתבתי חמשיר מקסים כיאה לאדם מקסים בסוף קלטתי שזה מיותר. זה לא מקובל אצלכם ב"משפחה". אבל אני שמח שממש לא נפגעת. לרגע חששתי (האמת , לא) אגב - גם לכאלה שאפילו לא עשו טנדם יש זכות לקרוא לכלי שלכם (זה שעשוי מבד הכוונה) - ש"ז. בדיוק כמו הזכות שלך לכנות אנשים אחרים - "גרופי" ו"מקסימים".... אם אינך רואה בעוץ שותפה לדרך ניחא אבל לטעון שאף אחד לא משועשע מהעניין - נו באמת, זאת כבר התעלמות מוחלטת מהמציאות ... אבל גם בעניין זה אתה עקבי. אגלה לך סוד - אפילו קוראי הפורום מקרב קהיליית השזניקים , נופלים מצחוק - אם תרצה אעביר לך מסרים שקיבלתי בעניין. ואם לא מיצינו את העניין גם עכשיו - כנראה שלא נמצה אותו לעולם.

למעלה