קטעים מאמנת החמאס

toxic2004

New member
קבעת שגם אני לא רחב אופקים להגדרתך?

קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים. כזה מתאים.

קקטוסץ

New member
קבעתי גם שאתה לא מבין, תתהלם על זה!

לא אמרתי שאתה לא רחב אופקים (או לא מבין, לצורך העניין). אמרתי (באמת מטופש לחזור על אותה הודעה שכבר כתבתי למעלה רק כי לך יש קשיי קליטה בסדר גודל של 3 יבשות וגלקסיה) שתהפוך למבין יותר ורחב-אופקים יותר ומכאן נגזר שהינך כרגע גם מבין וגם רחב-אופקים אך יכול להיות יותר. כדי שתבין משהו צריך לצייר לך את זה על קיר של מערה? מונדייה.

toxic2004

New member
עכשיו אני מתחיל להבין מה קונטיניום

אמר. את פשוט גזענית ואם יש מישהו שלא בדעות שלך תרדי עליו . אני פשוט לא יגיב וימשיך לחשוב... עם איזה ראש יש לי עסק. רפואה שלמה!

קקטוסץ

New member
תרגיע

אתה זה שמאחל מוות לערבים, שונא שמאלנים, תומך בעבירות נגד שוטרים, מאמין שלעבור על חוקי המדינה (ע"ע התחנחלויות וברוך גולדשטיין) זה צודק ובסדר ואתה עוד מעז לומר לי שאני גזענית?! אני לא "יורדת" עליך (לא ממש ראיתי איפה "ירדתי" עליך, אבל ניחא) בגלל הדעות שלך אלא בגלל ההתנהלות שלך.

toxic2004

New member
שוב את מפיצה כרגיל שקרים בשמי

אני חושב שאין לך מה להגיד על השאלות הקשות שאני מציב פה אז את נדבקת לעניין שולי כמו ברוך גולדשטיין שכבר אמרו פה ואמרתי מיליון פעם שהוא גרר אותי לזה ואני לא מתכוון לזה. מישהו אמר התחמקות?

קקטוסץ

New member
חמקן פתולוגי

א. באמת שאלות קשות. רגע, איזה שאלות קשות? איפה? (תעשה טובה ובמידה ותגיב להודעה הזו - אל תבסס את תגובתך אך ורק על הסעיף הזה. יהיה מאכזב). ב. הוא לא גרר אותך לשום דבר. אמרת בעצמך שאתה תומך במעשה של גולדשטיין עוד לפני שהוא התחיל לשאול אותך למה אתה לא עושה את מה שהוא עשה, אז אל תכחיש ותסלף כהרגלך. ג. התגובה שלי אלייך הכילה מכלול רחב של דוגמאות ולא רק גולדשטיין אז דווקא אתה הוא זה שנטפל לפרטים שוליים ולא אני!! אתה כמובן נפנפת את כולן והגבת רק על הדבר הקטן. התחמקות מישהו? ד. לא הפצתי עליך ולו שקר אחד. העמדה שלך כלפי הערבים גלויה לכל וכך כלפי ההתנתקות ושאר סוגיות. אני רק ציטטתי אותך, אז אל ת'זיין ת'שכל. לא צריך להיות חכם גדול כדי לעבור על הודעות בפורום ולראות שלכל טענה וטענה שלי יש ביסוס עובדתי שאתה כתבת בעצמך. מה שאי-אפשר לומר על הטענות שלך נגדי. ה. חביבי, אתה חמקן פתולוגי שלא עונה על שום דבר בעצם. אני מדברת על משהו אחד ואתה מסובב את זה ומדבר על משהו אחר לגמרי. מן הסתם גם להודעה זו תענה תשובה טפלה שלא קשורה לדבר. ח"ח!

toxic2004

New member
תגובה

א. אם אני תומך במעשיו זה לא אומר שאני יילך ויעשה ככה. ואני לא תומך. אוקיי? ב. את שאר הדברים ההיגיון אומר לא להגיב, אז לא!

Continuum

New member
לא התכוונתי לזה בכלל..

התכוונתי לזה שהיא הפילה אותי מהמיטה וזה ממש לא בסדר.

גם את וגם אד גלוריאם,../images/Emo163.gif

צריכות לקרוא שוב את תקנון הפורום: "אין לרשום הודעות שפוגעות במשתמשי הפורום האחרים
" ולהתחיל להירגע. [אני מתארת לעצמי איך תגיבו: "אני רגועה!" אז מבעוד מועד אומר רק שאם ככה אתן רגועות, תתחילו לקחת תרופות.]

toxic2004

New member
לשמאל מותר לעבור על החוקים.

את לא יודעת את זה? רק אם ימני יגיד משהו...

toxic2004

New member
בכל מקרה

זה עושה לה את זה להתקיף אותי. פשוט ככה . וזה לא בא לפגוע באף אחד . זה מתוך זעם על חוסר איזון בפורום ותשאלו את שאר חברי הפורום בעלי דעות שונות משלה וחבריה..

אני שמאלנית.../images/Emo163.gif

ועובדה שיצאתי להגנתך. תבין, יש בעולם דברים אחרים חוץ מימין ושמאל.

toxic2004

New member
אני יודע

אבל היא עברה את הגבול עם ההסתה שלה נגדי ואני משתדל להתעלם ולענות בצחוק... אבל היא ממשיכה בדעת היחיד שלה שהיא החכמה והשאר טמבלים. יש שמאלנים עם ראש על הכתפיים והיא... רחוקה מהם. דרך אגב הודעה זו כשאר האחרות נכתבו לאחר מחשבות רבות ובזעם. ולקטוסץ זה לא ססמא אז אל תתלהמי עלי. זה למרבה הצער עובדה!

קקטוסץ

New member
שכחת לכתוב

"קונטינום לא התכוונתי לרצוח אף-אחד". אני לא אומרת שאני חכמה והשאר טמבלים ובטח ובטח שלא מסיתה נגדך, לפחות אל תסלף דברים. יש לך נטייה כזו לסלף דברים ולהגזים. אתה יוצא פשוט מגוחך. בכל מקרה, זה דיון מבוזבז. שיהיה לך ערב טוב.

toxic2004

New member
ערב טוב

יעידו שמי הפורום ואלוקיו שאת הסתת נגדי, אבל אם את אומרת שלא... אני בטח מדמיין... כמו תמיד! אין לי שום נטיות להגזים אני אומר את הדברים איך שאני רואה אותם. זכותך לא להסכים אבל... טוב עזבי. לילה טוב

קקטוסץ

New member
לא רואה איך פגעתי בנפשו הרכה והזכה

יותר מכך - נפגעתי עד עמקי נשמתי מכך ששלחת אותי לקחת תרופות ורמזת שאיני אדם רגוע מטיבי ואף טענת שאגיב בצורה כה חסרת-מעוף ואטען ש"אני רגועה". את צריכה לקרוא שוב את תקנון הפורום: "אין לרשום הודעות שפוגעות במשתמשי הפורום האחרים".

אנשים שלוקחים תרופות../images/Emo163.gif

זאת לא קללה..
אלה אנשים שצריכים לקחת תרופות כדי להירגע, כי יש להם בעיות בשליטה עצמית. איפה את רואה קללה פה?

למעלה