קטעים איתם!

steelwater

New member
קטעים איתם!

זה ענק, ענק! מי חשב אי פעם ששרה צ'אק תעשה פרסומות לתחתונים שהם Wedige Free ושזאק בראף יביים אותן? חחחח! במאחורי הקלעים בסוף אפשר לשמוע את הכל של זאק. אחד החמודים והמצחיקים, ויפה שלשרה לא איכפת להביך את עצמה כל-כך... http://www.youtube.com/user/bewedgiefree

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מותק היא

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחחח חמודה כזו!

הייתי קונה כל דבר שהיא תפרסם וזאק יביים או שזאק יפרסם.

steelwater

New member
חחח דוגרי!

אבל זה האמת רעיון ענק. הלוואי שזה יעבוד ושישווקו את זה בארץ.

jess r

New member
לא הבנתי

אבל היא כזאת חמודההה |מאוהבת| אבל ברצינות, מה מצחיק?

steelwater

New member
הו...

א םאף פעם לא הרגשתי וודג'י אז כיף לך. וודג'י זה כאילו שהתחתונים נכנסים לך לתוך התחת וזה לא נעים. אז מושכים אותם החוצה עם היד, אבל היא לא רוצה שיראו אותה עושה את זה אז היא רוקדת כדי שהם יצאו. הבנתוס?

steelwater

New member
לא הייתה כל-כך חמרמורת../images/Emo13.gif

חמוד!
מה שכן, היה ממש כיף והיה לי כובע מטורף וכולם רצו לקחת לי אותו חחח!

Angelus

New member
תעלי תמונה של הכובע!

לא רק פייסבוק צריך לקבל ממך תמונות

steelwater

New member
אתה ראית ת'תמונות?

אתה בכלל מסכתל שמה? כי אתה אף-פעם לא מגיב! תראה, עכשיו פורים, אז גם עכשיו אני לא הכי נקייה מאלכוהול, אז מחר...

Angelus

New member
אלוהים ישמור

מתי את כן נקיה מאלכוהול? וכאחד שעכשיו די שתוי, אלכוהול זה חרא של דבר. תעלי את התמונות! ואני כן מציץ מדי פעם בפרופיל שלך בפייסבוק.

steelwater

New member
הא, גם אתה!

טוב פורים, היה חסר לך אם לא היית שותה...
תראה, אל תגזים! אני לא עד כדי כך נוראית. בסך הכל שתיתי פעמים השבוע בסנט פטריק דיי שזה חג של שתייה, ופורים שגם הוא חג של שתייה. לא שתיתי כזה הרבה אתמול וחזרתי גם די מוקדם. בחוץ שתיתי רק בירה וצ'ייסר (חינם!) אבל כשהייתי אצל חברה שלי הרמנו כוסית עם ההורים שלה של איזה שמפניית אפרסקים ממש יקרה של 15% אלכוהול חחח.

למעלה