קטעים איתי

אליזד

New member
קטעים איתי

קטעים איתי, באמת. תשאלו אנשים. אין רגע משעמם. יש שנינויות יש אקשן, יש פילוספיית חיים, מוסר השכלים, מה שאתם לא רוצים. וגם כשאין בלגאנים, מאד מעניי ןאיתי. וזה לא אני שאומר את זה, מדענים ממכון ויצמן אפילו עשו על זה פעם כתבה ל"פנאי פלוס"... בחרות - ואני מדבר עכשיו על האלה שלא מעוניינות בי - רוצות לצאת איתי רק מתוך סקרנות. אחת מהן אפילו אמרה לי פעם שכל כך מעניין לה לדבר איתי שבכל פעם שאנחנו מזדיינים היא מתבאסת כי בזמן הזה היינו יכולים לדבר עודף לעשות קטעים מיוחדים שלנו, בזמן שלהזדיין היא יכולה עם כל אחד אחר. עכשיו אני, כן? בתור בנאדם שמחובר לכל מה שקורה סביבו, מאד מודע לזה שקטעים איתי. רק שבניגוד לאשנים אחרים שמסתובבים איתי ולא שואלים שאלות אותי גם מעניין ה"למה". למה קטעים איתי? מה הגנבה? מה מביא להם את האוסול שהם לא מצליחים לקבל אצל מישהו אחר? זה בצורה? זה במבטא? זה בתוכן? לא. באמת. אני שואל את זה בכינות. כי זה באמת מציק לי. אם הייתי באמת מצליח להבין את זה לעומק, אז אמנם אולי היה נהייה פחות קטעים איתי, אבל מצד שני הייתי יודע יותר. ואת היידע הזה? הייתי יכול להנחיל לאנשים אחרים. ואז היה גם קטעים איתם. וכל האנשים כאן היו הולכים גם אליהם ונהנים נורא איתם, וכל מיני בחורות היו מרגישות שהן מפסידות משהו כשהן שוכבות איתם, ואף פעם לא היה איתם רגע משעמם.. ואז.. ואז אולי היו מסתובבים פה פחות אנשים, והיה נהיה יותר שקט. ואם היה בא לך, אולי היית יכולה לקפוץ איזה פעם והיינו רואים יחד איזה משהו בטלויזיה. סרט מתח, דרמה אנגלית מומלצת, אולי אפילו איזה תכנית בידור שמארחים שם אנשים שקטעים איתם. או שסתם היינו מנסים לראות איזה משהו בערוץ שמונה ונרדמים מול המסך. *** (נו טוב. אתם וודאי מזהים שזה לא קטע שלי, וגם מזהים מי כתב אותו. רק רציתי לשאול, בכינות, מי זיהה את המחבר בלי להסתכל ב"גוגל"?)

rigoletto111

New member
מבין אותך

גם אני נתקלתי ביותר מדי בחורות שהיה להן "מעניין" איתי, אבל תוך שבועיים ה"מעניין" נגמר...

אליזד

New member
ריגולטו, מה הייתי עושה בלעדיך?

תודה על מה שכתבת. ובכל מקרה רציתי להגיד עוד כמה דברים אבל השבת נכנסת, ורק ביום ראשון יהיה אינטרנט בטרומן, אז אני כותב מבית של אבא/אמא, שזו חוויה מאד לא מומלצת דקה וחצי לפני שבת. אני אמשיך אי"ה מוצ"ש.

כ"כ קטעים שבחדרי חרדים מצטטים אותך

באשכול האשכולות על יקיר, החרדים המרכלים בעמוד 6 של האשכול מביאים ציטוט ארוך מאוד של ההודעה שלך.

admor

New member
כאן נמחק וכו'

האמת עשיתי ניסוי קטן החודש . מיעטתי למחוק בכוונה ,לא הניסוי נכשל, זה אתם שנכשלתם.

L i k o

New member
הגננת חושבת שאנחנו זן שנמצא

ברמת התפתחות נמוכה מדי מכדי שיינתן לו חופש הביטוי

למעלה