מחפשת שלום, אני גרה ב מושב דור ואני מחפשת רוכב\ת לככב אתי קי נורה משעמם לנו הםוםה שלי ואני. תודה
ו וורדה 2 New member 11/10/06 #1 מחפשת שלום, אני גרה ב מושב דור ואני מחפשת רוכב\ת לככב אתי קי נורה משעמם לנו הםוםה שלי ואני. תודה
D dixie chick New member 11/10/06 #2 קטנטנות ומודעות מזכירה לכולם שבלוחות החשיפה לפריטים נמשכת זמן יותר ארוך מאשר על דף הפורום!
K kenz New member 11/10/06 #4 דרוש/ה עובד אורווה לחצי משרה רצוי בעלי נסיון קודם. לפרטים נא לפנות לטל' 054-3973157 - דוד
V vered 36 New member 12/10/06 #5 האם יש למישהו טלפון של אניטה וגיורא האם יש למישהו טלפון של אניטה וגיורא, וגם של עבנר והאם יש עוד מישהו שמעביר קורס של רכיבה טיפולית? תודה מראש
האם יש למישהו טלפון של אניטה וגיורא האם יש למישהו טלפון של אניטה וגיורא, וגם של עבנר והאם יש עוד מישהו שמעביר קורס של רכיבה טיפולית? תודה מראש
V vered 36 New member 12/10/06 #7 צריכה טלפון של אבנר תודה על טלפון של אניטה וגיורא. האם יש למשהו מספר טל. של אבנר?
ס סוס של נייר New member 12/10/06 #8 בבקשה לא לפתוח הודעות ראשיות ולשרשר לשרשור מתאים וקיים. מי זה אבנר?
ל להבה איתנה New member 12/10/06 #12 ../images/Emo46.gifגררררררר http://www.spirit.co.il/ParentChannel.asp?ChannelID=1 אולי ככה יעבוד