קטנות

qwert12345

New member
דיקור סיני

שלום רב התחלתי טיפול בדיקור סיני בשביל בעיית עור התחלתי סדרה של 10 טיפולים פעמיים בשבוע הגעתי לכ-6 טיפולים ואז הפסקתי וכעבור חודש המשכתי שוב את הטיפול ברצוני לדעת אם זה ישפיע זה יפריע אני צריך להתחיל מחדש את הסדרת טיפולים זה יפגום בטיפול או מה ? שאלתי את המדקר הוא אמר שאין לו מושג וצריך פשוט לראות אם הטיפול יעבוד או לא

ozinbal

New member
החלפת טיפולים

שלום אני מטפלת ברפואה סינית (מכללת מירב) ומעוניינת להחליף טיפולים עם מטפלת בעלת הכשרה דומה ממכללה אחרת אני אתן טיפול בדיקור, צמחי מרפא ושיאצו ומעוניינת לקבל טיפול דומה או אף טיפול אחר כגון: דימיון מודרך, IPC, טווינה, אימון אישי והומאופטיה. ליצירת קשר נתן לפנות למייל או לפלא: 0507939820 ענבל

מייקי30

New member
שלום רב

ביתי בת השנתיים וארבעה חודשים סובלת מדלקות חוזרות באוזניים. אני לא רוצה לעשות לה כפתורים ושמעתי שידור עשוי לעזור. העניין הוא שאייני מכירה וקרובה לתחום ואשמח לקבל המלצות או הכוונה היכן למצוא מדקר טוב. תודה

ozinbal

New member
רצף הטיפול בדיקור סיני

שלום באמת לא ניתן לצפות מראש איך כל אדם יגיב לטיפול, לכמה טיפולים הוא יזדקק בדיוק ואיזו השפעה תהיה לטיפול עליו אני מניחה שהמטפל שלך תשאל ובדק אותך , עשה אבחנה ובהתאם אליה התחיל לטפל. כמובן שטיפול עקבי ורצוף בדרך כלל יותר יעיל, יש אף בעיות שהרצף מאד חשוב להם כמו למשל בהסדרת מחזור אצל אישה אני מקוה שההפסקה שעשיתה לא גרמה לריגרסיה בכל מקרה אני ממליצה לך להמשיך בטיפול כסידרו, לסמוך על המטפל שלך שהוא יודע את העבודה שלו, ולהאמין שאתה יכול להבריא לגבי כמה טיפולים תזדקק אליהם את זה תראה בהמשך על פי תגובתך והחלמתך בהצלחה ענבל

ozinbal

New member
החלפת טיפולים

הי עירית אני מרמת השרון, ללא רכב כך שהכי נוח לי שיבואו אלי ויכולה להגיע אליך רק בתחבורה ציבורית אם זה קצר אשמח לשמוע עוד פרטים גם ממך אם את מעוניינת ענבל

למעלה