קטנוע 125

לויטה1

New member
קטנוע 125

שלום לכולם ... ברשותי קטנוע KYMCO ZX 50 וברצוני לשדרג אותו ל125. אני מתלבט בעיקר בין 2 דגמים: 1. KYMCO AGILITY 2. פג'ו גט-פורס חשוב לציין שאת הAGILITY במידה ואני ארכוש אני ארכוש אותו חדש מהחברה (בגלל עלותו הנמוכה 10.9 בלבד) (איך מחיר כזה נמוך אגב ??) לעומת הג'ט-פורס שאותו אני ירכוש יד שנייה כנראה שנת 2004. חשוב לי בקטנוע האמינות (מKYMCO עד עכשיו אין לי תלונות), הנוחות, התפעול, הביצועים בכביש וכמובן, המהירות. בעצם, כמה שיותר קרוב לZX ממנו אני מאד מרוצה. אם יש לכם דגמים נוספים להציע לי אני אשמח ... תודה מראש לכולכם.

yohaim2

New member
ל-Agility יש,לדעתי,שני חסרונות:

1.הוא סיני. 2.הוא חדש בשוק. לדעתי,עדיף ללכת על משהו יותר בטוח כמו מובי של קימקו,ואולי VS של סניאנג(למרות שגם הוא חדש,אך נאמר לי שהוא טומן בחובו את המנוע הטוב של השארק). אלה מבחינת קטנועים "גבוהים". מבחינת נמוכים,יש את שני סוסי העבודה,ה-Jockey של Kymco,ואת ה-Duke האגדי של סאניאנג. אישית,מכיר את ה-Duke ואת ה-Movie. שניהם כלים מצויינים,כאשר המובי לדעתי עדיף,בגלל שהוא יותר גבוה ומרווח(קל יותר לעלות על מדרכות,ויותר נוח לנסוע איתו,ולהרכיב עליו). לדעתי,האופציות שהצאתי לך לא הרבה יותר יקרות מ-Agility חדש,והן מוכרות כסוסי עבודה מוכחים. לכי ליבואנים(עופר אבניר ומטרו),ובצעי נסיעות מבחן. תרגישי מה הכי טוב,ואז תחליטי. דווחי מה הוחלט בסוף. תתחדשי, יוחאי.

yohaim2

New member
הוא לא מורכב ומיוצר בסין?

ככה הבנתי מקריאה בפורום. אחרת,איך הוא כל כך זול?

iyehuda

New member
דוגמא גרועה מאד

הונדה ליד הקטנוע שהורס להונדה את השם ואכן לא הייתי מתקרב לקטנוע זה בשבילי זה לא הונדה תסע על הונדה 150 ויפקחו עינייך

yohaim2

New member
לפי השמועות,קטנוע סיני הוא פחות איכותי

זה כמו שאומרים שקטנוע יפני יותר טוב מטייוואני,כך שסיני זה עוד ירידה ברמה. לדעתי,עדיף ללכת על משהו יותר בטוח ומוכר,הלו כן? יכול להיות שהאג'יליטי הוא מעולה,אבל הוא חדש מדי בשוק,ולא יודעים מה מחלות הילדות שלו. ואיפה מיוצר ההונדה ליד?

rubin4

New member
לא ממש לא..

לא אותו מנוע...וזה מנסיון של בדיקה.

e-shfiyut

New member
אומרים שזה אותו מנוע...

משקרים בחברה? בכל מקרה אני לא לקחתי אותו כי הוא פשוט עם גימור פחות טוב. אין מקום לקסדה מתחת למושב, והוא מאוד "פלסיטיקי" כזה... אפילו לי לא היה מקום לרגליים ואני די קטנה... מה גם שהוא גבוה כמו המובי.

לויטה1

New member
אממ

בגלל זה באתי לבקש את חוות הדעת שלכם, הקימקו אג'יליטי הוא חדש ולכן אפשר עכשיו לקנות אותו במה שנקרא "מחיר הפצה". מקימקו עצמם אני מאד מרוצה והחסרון היחיד שכרגע אני רואה הוא שהאופנוע אולי קצת קטן ואתה נראה עליו מאד מגושם. הוא אולי באמת "מצועצע" משהו אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא לא יפה .. http://www.scooter-system.fr/bibliotheque/news_kymco_agility_50_couleur.jpg

אם הבחירה בין השניים - אז קימקו

לפי מה בחרת את שני הדגמים ? ולמה לא את האחרים ? בגלל התקציב או מה ?

לויטה1

New member
אממ לעירוני המצוי :]

כמו שכבר כתבתי, "אם יש לכם דגמים נוספים להציע אני אשמח לשמוע", אני פתוח להצעות, סה"כ אני לא ממהר ואני רוצה לבחור את הכלי הטוב ביותר בשבילי ... אני התרשמתי משתי הכלים האלה (בעיקר מהקימקו) אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. תקציב זה גם חלק מהסיפור, כנל עיצוב (לא צריך היופי אבל גם לא שיא הכיעור). שוב, תודה רבה לך על העזרה ... מחכה לתשובה ממך :]

למעלה