קטנוע 125 חדש,

gulitrek

New member
קטנוע 125 חדש,

שלום אני מעוניינת לקנות קטנוע 125 חדש, לנסיעות קצרות בין עירונית ועליות (גליל עליון) הבנתי שהסאן יאנג וקימקו הם אמינים וזולים יחסית. אילו דגמים שלהם מתאימים יותר לצרכים אלו? תודה

yaboosh

New member
דיוק , VS של סאן יאנג...

ג'וקי , אגיליטי, ומובי של קימקו.

gulitrek

New member
קודם כל תודה

מה ההבדלים בינהם? יש עדיפות מסויימת לאחד מהם? או הם כולם אותו דבר ורק צריך לראות מה הכי נוח ומתאים ולבחור?

roeyil

New member
הבדלים

דבר ראשון, הנושא נטחן ונכתש בפורום המון אז תריצי חיפוש... דבר שני, המאבק החם הוא בין הVS למובי (אותו קטנוע רק בעיצוב אחר.... בפשטות כמובן...) שההבדל המשמעותי בינהם (חוץ מזה שאחד קימקו והשני סאן יאנג) הוא שלVS יש 0.6 יותר כוחות סוס (מה שאומר שבעליה הVS יעשה ב2 קמ"ש יותר מהר פחות או יותר) מה שלא יהיה את חייבת לעשות נסיעת מבחן! תתיחסי לנושאים כמו שלמובי יש יותר מקום לרגלים ולVS יש יותר מקום בארגז.... בכל אופן אל תקני מה שלא נוח לך בהצלחה!

niriq

New member
vs יותר חזק

ההבדל בכ"ס הוא 1.2 מובי 9.6 וי-אס 10.8 VS כבוד!

מה עם הניו דינק ? חשבת לבדוק אותו ?

אני מת עליו. חוץ מזה, יש ביקורות מצוינות עליו. אם יש לך את האפשרות לעמוד בתקציב שלו, תעשי נסיעת מבחן. זו חובה.

roeyil

New member
אם אין לך בעיות תקציב

אז יש מבחר עצום של 125.... יש סקירה מעולה של פול גז על הקטגוריה... בכל אופן במחיר סביר (עד 14 אלף) הVS והמובי הם המתחרים.... לVS יש כוח סוס אחד יותר (כמו שנזכר לעיל..) אבל הוא יותר קטן ויש פחות מקום לרגלים, ובולל זה צריך לעשות נסיעת מבחן! אל תשכחי שהמחיר לא כולל ציוד וביטוח (עוד איזה 3000-5000 ש"ח...)

gulitrek

New member
תודה על התגובות

יש לי בעיות תקציב בתור סטודנטית שרק רוצה לנייד ממקום למקום בקלות. וחוץ מזה שהניו דינק נראה קצת גדול בשבילי , :) לכן נראה לי שבאמת אבדוק את ה vs והמובי, בנסיעת מבחן.

למעלה