קטנוע שעמד!

itsikX

New member
קטנוע שעמד!

שלום לכולם.... יש לי קטנוע טייפון 50 סמ"ק , שנת 2007. בגלל חוסר צורך בו, הקטנוע עמד כשנה וחצי- שנתיים (לפני כן, הוא היה במצב תקין). כרגע אני שוב צריך אותו להתנייד בתוך העיר. הקטנוע לא מניע כרגע, המצבר מן הסתם נגמר.מה צריך לעשות לו כדי להשמיש אותו שוב? ומה העלויות בערך? (אני לא מדבר על טסט, אגרות וכו....) אני שואל מבחינה טכנית, מה רואה לקטנוע שעמד כל כך הרבה זמן, ואיזה טיפול צריך לעשות + עלויות. תודה.

itsikX

New member
רק להדגיש

אני מדבר על קטנוע מסוג טייפון ספציפית.... אין לי ניסיום בקטנועי 50 סמ"ק... ואני לא מכיר את הכלי הזה... מה קורה לקטנוע שעומד אני יודע מן הסתם...אבל אני רוצה לדעת בקשר ל 50 סמ"ק טייפון.. תודה...

ממליץ

אני לא יודע כמה ניסיון טכני יש לך אבל אני ירשום את מה שאני הייתי עושה. 1: מחליף את הדלק הישן ומנקז את הדלק הישן גם בקרבורטור (יש בורג ניקוז בתחתית הקרבורטור) 2: מחליף את הפלג (BR8ES) של NGK 3: להניע מהרגלית ייקח זמן אבל לא נורא במידה ולא מניע יכול להיות מאוד שקיימת סתימה בקרבורטור וכמובן שיכולות להיות עוד סיבות אבל השלבים הראשונים שאני הייתי עושה ציינתי בהצלחה

itsikX

New member
אז ככה...

ידע טכני ברוך השם יש..... (פחות בקטנועי ה50 כמו שציינתי...אבל נלמד תוך כדי את הכלי...) אני מחר אעבוד עליו... קודם כל אני ארוקן את כל הנוזלים במנוע (שמן מנוע, שמן טבור, דלק) אני אנקה פילטר אוויר וSAS. אעשה בדיקה לבלמים, רצועה,סנדלים לוודא שהכל תקין... אמלא נוזלים מחדש. ונקווה מאוד שהחמוד יירצה להניע בקיק.... עכשיו כמה שאלות ברשותכם למי שמכיר את הכלי הזה ספציפית: (טייפון 07) 1.האם יש דרך לרוקן את הדלק מהמנוע מלבד הפין עם הבנד שמתחבר לתחתית המיכל דלק? 2.כנ"ל לגבי שמן. 3. האם יש גישה נוחה לקרבורטור בקטנוע הזה? והאם זה סיפור לפרק אותו? תודה רבה.

itsikX

New member
וכמובן פלאג....שכחתי

כמו שידידנו אמר.... אני יחליף פלאג לחדש (NGKR BR8ED)

למעלה