קטנוע סאן יאנג ב 3500 שח?

new user

New member
קטנוע סאן יאנג ב 3500 שח?

אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש לקנות קטנוע והציעו למישהו שאני מכיר קטנוע סאן יאנג משנת 98 ב 3500 שח כולל ארגז מאחורה, הוא בדק את הקטנוע והוא נראה שהוא במצב טוב, האם שווה לקנות אותו?, אני צריך אותו רק כדי לנסוע כל בוקר ללימודים וחזרה. תודה מראש, רן.

Great Blue

New member
מה זאת אומרת "רק" ?!

"אני צריך אותו רק כדי לנסוע כל בוקר ללימודים וחזרה" אני מבין שאתה לומד בחיפה וגר בת"א, כן?

new user

New member
חחחח, סליחה ../images/Emo3.gif

הדגם הוא פיור של סאן-יאנג ואני נוסע איתו מראשון לחולון כל יום וחזרה (כ 20 דקות נסיעה כל יום), מה שכן הקטנוע עבר רק 20,000 קילומטרים. שוב תודה.

ixmix

New member
../images/Emo31.gif ברצינות . . . לא שווה לך ???

אל תעביר ביקורת לא מנומקת, זה ילדותי ומעצבן. עכשיו לשאלה של הבחור - שווה / לא שווה אתה תחליט. קח בחשבון כי הפיור הינו בעל חישוקים קטנים, מתלים בסיסיים, מושב בינוני - כלומר לא מספק נוחות מדהימה. מה שכן, מדובר בקטנוע אמין מאד, כמו יתר הסאניאנגים (למעט אפיזודה חולפת עם 150 מקורר מים לפני עשור), זול מאד לתחזוקה וכמעט אינו סובל מירידת ערך. Xמיקס

Alfa156 GTA

New member
חברה מצטרף לשאלה.

לחבר שלי יק פיז'ו ספידק שנת 96. אני מכרתי היום את הDR שלי וחוסך לכלי הבא, חושב על קטנוע ל3 4 חודש. מה אתם אומרים שווה ב2.5K ? האלפא

sharkly

New member
זה רן שמחון ?

מה זאת אומרת הוא בדק????? אתה רוצה לקנות, תבדוק בעצמך! ואל תמהר לקנות לפני שאתה בודק מה שאתה קונה כמו שאני עשיתי לא מזמן שקניתי אס אר של אפריליה..... חוץ מזה כדאי לך לנסות להוריד את המחיר או לחפש אופציות יותר טובות תנסה תמיד למצוא כלי במצב טוב ובמחיר טוב, שיהיה מתחת למחירון ככה שבעתיד תוכל למכור אתה את הקטנוע פחות או יותר באותו מחיר, היום אפשר למצוא דגמי 50 סמ"ק של סאן יאנג בשנים 99 או 2000 סביב ה-3,500-4,000 ש"ח..... אז לא עדיף לך לחפש משהו קצת יותר חדש באותו מחיר? אורי

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

ixmix

New member
אכן, מחיר גבוה...

ב3K תמצא פיורים במצב סביר משנת 99, ב2-2.5 תמצא אחד מ 98.

ixmix

New member
שווה ולא שווה... speedake

הספידק היה קטנוע די מגניב לטעמי, אחד הקטנועים הספורטיביים הראשונים, ומופיע בהיכל התהילה של קטנועי פיז'ו. העיצוב היה קרבי ושידר הרבה הרבה "שופוני יא נאס", אבל היום כבר יש המון כאלה, ולא שהיום הוא נראה רע. למרות המראה המדגדג בכף יד ימין - סיבוב של המצערת מניב תוצאות בינוניות ביותר, בטח יחסית לקטנועים ספורטיביים חדשים. בנוסף, אם אני זוכר נכון, לא היה לו מקום לקסדה מתחת למושב, שזה חסרון גדול מאד (אני כמעט בטוח בכך). הקטנוע לא ממש הצליח בארץ, וגם לא באירופה - הבקסי והזנית שנמכרו באותה תקופה ע"י פז'ו הצליחו הרבה יותר, וניתן לראות את הבקסי על הכביש יותר מהספידק. עיון במחירון מגלה כי יש לו בעיה קשה עם שמירה על הערך, אבל המחיר שציינת הוא נמוך בהרבה מהמחירון. שורה תחתונה: אם מצבו טוב, ואם אתה סומך על החבר - נשמע כמו עסקה לא רעה. שורה תחתונה 2: אם תרים טלפון, אשמח לקפה ירושלמי או חומוס של לפני שבת. Xמיקס.

ixmix

New member
עדכן - מה הוחלט, האם יש התקדמות

עם הספידק. אם תיקח אותו, עבדך הנאמן ירצה סיבוב מבחן - "כיצד ספידק עומד בתלאות הזמן". בנוסף, לאופיר/טיגר - לא שכחתי את המסר, בקיץ יש לי חודש חופש, נארגן מבחנים וסקירות. מעניין אותי הסאניאנגים / SKR.

new user

New member
תודה לכולם, מאוד עזר לי ../images/Emo13.gif

Valud

New member
למעלה