קטנוע מיו

dona09

New member
קטנוע מיו

שלום לכל הגולשים,
מעוניינת בחוות דעתכם ועזרתכם בנושא
יש ברשותי קטנוע מיו 100 מודל 2009 שהצבתי למכירה
הקטנוע פורסם ביד 2 עם כל הפרטים כולל תמונות
הקטנוע שמור ויפה,עשה עד כה 18000 ק"מ
במודעה קיימות מעל 100 חשיפות ועד כה לא פנה אליי אף קונה אחד..
הייתי מעוניינת שתסייעו לי בנושא והביעו את דעתכם
המון תודה

זרגרי

New member
מצב השוק לא פשוט

כל הדו"ג סובל כאשר הוא רוצה למכור.
האם פרסת מחיר? אם כן, תוודאי שהוא אטרקטיבי ביחס לשוק (ולא למחירון).
תמונות זה עוזר.
ונשאר להתפלל

בהצלחה!

dona09

New member
מהו מחיר אטרקטיבי זרגרי ?

מחיר המחירון של הקטנוע 7600, פרסמתי במחיר של 7100.
מעבר לזה הקטנוע עבר טיפולים בזמן - ממש תעלומה.

זרגרי

New member
אטרקטיבי במקרה הזה

זה בערך 6500-6000. אני לא כ"כ מכיר את השוק של המיו, אבל נראה לי שחות או יותר זה הכיוון.

פרארי1

New member
את מעוניינת להחליף או רק למכור?

אם את מעוניינת להחליף לכלי אחר, בידקי אופציה של טרייד אין.
אמנם סביר שתקבלי מחיר נמוך בהרבה מהמחירון, אבל זה עדיין עדיף על להיתקע עם הכלי בלי שאף אחד פונה.

אם את ירושלמית, כמו שכתוב בכרטיסך, נסי בסוכנות הונדה ברחוב פייר קניג (בכיכר, מול משטרת מוריה), תקבלי שם שירות מעולה והצעה הוגנת.

jekyll1

New member
אגב זאת תופעה לא ברורה

איך קטנוע בן שנה שמור , בל תאונות, שריטות ק"מ נמוך מחירו האמיתי פחות מחצי מעלות הקניה.
מכונית מליסינג שקרעו אותה 3 שנים מליון נהגים שימשה גם כרכב 4X4 כשצריך , טופלה בטיפולי המינימום שניתן רק כדי שתמשיך לנוע עד סוף החוזה מחירה בפועל טוב יותר.

אם פי 3

New member
דווקא רכב ליסינג

הוא מצד אחד "הג'יפ הכי טוב" אבל מצד שני, הוא לרוב צמוד לנהג יחיד, מטופל היטב (יש לחברות אינטרס, וגם לנהג אין סיבה לחסוך), ויש רבים שנוהגים בו בצורה סבירה בהחלט - ואתה מקבל הנחה כי זו מכירה מחברת השכרה.
כמובן שצריך לבדוק לגופו של רכב, אבל בגדול, זו יכולה להיות עסקה מעולה (מי שיקנה את האוטו שלי בסוף התקופה, בכלל ירוויח - בגלל הקטנוע, הקילומטרז' שלו כמעט מעליב. יש עוד המון זמן, אבל כשיהיה רלוונטי, אצטרך לחשוב אם לא כדאי לי לעשות את זה...).

jekyll1

New member
זה אצלך

כשלקוח מגיע למגרש בו מוכרים רכבי ליסינג הוא איננו יודע מי נהג ברכב שמוצע למכירה.שלך שנהגת בו בעדינות או של חברה אחרת שנהגו בו ללא רחמים. לעניין הטיפול , מבוצע רק הטיפול הדרוש . זהו. המינימום האפשרי ובד"כ בחלקים תחליפיים.המוסך מקבל מחיר מגוחך עבור הטיפול וכאשר אין רווח בד"כ לא מתאמצים. בינתיים יש אחריות יצרן 3 שנים ואח"כ הוא עובר למגרש. האנומליה לא משתנה, הפער במחיר בין חדש למשומש .

אם פי 3

New member
אפשר לזהות (בערך) לפי קילומטרז'

רכב שעשה 20-25K בשנה, סביר שהיה צמוד לאדם אחד. רכב שעשה, נניח, 40-50K בשנה זה רכב ש"קרעו" אותו. או ריבוי נהגים, או נהג שנוסע המון.
מבוצע רק הטיפול הדרוש, לפי הספר. לא מכירה הרבה אנשים פרטיים שמתנדבים לטפל ברכב שלהם מעבר לזה (ולא מדברת על "פינוקים" למכוניות ספורט, אספנות וכד'). כאמור - יש לכולם אינטרס לטפל בצורה סבירה. אולי לא לצאת מגדרם, אבל לטפל היטב: למוסך כי זה לקוח גדול שלא כדאי לאבד, לחברת הליסינג - כדי לצמצם טיפולי חירום וכדי לשפר מכירה, ולנהג כי זה לא דורש ממנו כלום, לא עולה לו כסף נוסף וכו'.

הרכב הנוכחי שלי יהיה "מציאה" במיוחד, כי הוא רוב הזמן שומר על עמוד התאורה שליד הבית שלא יברח,אבל גם המכוניות הקודמות שלי, כשעוד נסעתי מדי יום לעבודה+נסיעות פרטיות - כמו המכוניות של רוב האנשים בעלי הליסינגוטומטית בסביבתי הם במצב דומה לזה של מכונית פרטית (למעט אחד, שמתוקף תפקידו עושה קילומטרז' עבודה מטורף, למרות שגם אצלו, הרכב במצב טוב ביחס לנסועה שלו).

אם פי 3

New member
אם יש לך אפשרות

לשים אותו במוסך אופנועים לתצוגה, אפילו במחיר עמלה כלשהי, זה עשוי להיות מאד יעיל.
כשמכרתי את הקטנוע שלי, כמה שבועות ביד 2 לא הניבו שום דבר, ואילו במוסך, הוא לא עמד אפילו שני ימי עבודה (שמנו בשישי, נמכר בראשון).

למעלה